RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Concurs de desene online, ”Sania lui Moș Crăciun”, organizat de Primăria Pașcani

Copiii din municipiul Pașcani sunt invitați să-și aștearnă pe foaia de hârtie toată priceperea și creativitatea, într-un concurs de desene online. În acest an tema concursului este: ”SANIA LUI MOȘ CRĂCIUN”.

Cel mai apreciat desen de la fiecare categorie de concurs va fi premiat cu o tabletă. Toți participanții vor primi dulciuri.

Cum poți participa: Asigură-te că desenul celui mic respectă tematica concursului și adaugă-l în secțiunea de comentarii, precizând numele și prenumele, clasa, școala unde învață. Strânge cât mai multe like-uri la desen și poți fi câștigătorul unei tablete!

Pe lângă acest premiu oferit fiecărei categorii de participare menționate în regulament, Primăria municipiului Pașcani va oferi dulciuri pentru toți participanții! Pot fi înscrise la concurs doar desenele elevilor și preșcolarilor din municipiul Pașcani.

  

Regulamentul concursului Categorii de participare: 1. Preșcolari și clasa pregătitoare 2. Clasele I și a II – a 3. Clasele a III – a și a IV – a 4. Clasele a V – a și a VI – a 5. Clasele a VII – a și a VIII -a.

Având în vedere că prezentul Concurs este destinat copiilor din mai multe categorii de vârstă – până în 16 ani, aceștia nu se pot înscrie în nume propriu, astfel înscrierea în concurs se realizează exclusiv de către părinții/tutorii legali ai acestora.

Calendarul concursului Concursul ce face obiectul prezentului Regulament se va derula pe pagina de Facebook a Primăriei municipiului Pașcani.

10 – 17 decembrie 2020, desenele realizate de copii vor fi adăugate la secțiunea de comentarii la postarea: Concurs de desen ”SANIA LUI MOȘ CRĂCIUN”, precizând numele și prenumele, clasa și școala unde învață. Fiecare copil va încărca doar un singur desen.

Administratorul paginii de facebook a Primăriei municipiului Pașcani va descărca desenele în albumul creat special pentru Concursul de desen ”SANIA LUI MOȘ CRĂCIUN”, unde pot fi adăugate like-uri la desenul preferat. Nu se vor lua în calcul like-urile de la secțiunea comentarii unde a fost încărcat desenul de către participant.

18 – 21 decembrie, va fi ales câte un câștigător pentru fiecare categorie de participanți, în funcție de numărul de like-uri acumulate în secțiunea comentarii de la albumul creat: CONCURS DE DESEN ”SANIA LUI MOȘ CRĂCIUN”.

În cazul în care două sau mai multe desene de la aceeași categorie au acumulat un număr egal de like-uri, desemnarea câștigătorului se va efectua prin tragere la sorți de către organizatori.

Organizatorul va putea face publice numele și prenumele câștigătorului și premiul acordat, pe orice canal de comunicare consideră de cuviință. 22 – 23 decembrie 2020, acordarea și înmânarea premiilor la sediul Primăriei municipiului Pașcani, păstrând și respectând regulile de siguranță și distanțare socială, având în vedere contextul actual al pandemiei Covid – 19. Înmânarea premiilor se va face în baza unui act de identitate și prezentarea în original a desenului cu care a participat la concurs.

Copiii vor fi însoțiți de un părinte/tutore legal. Premii: – tablete pentru primul câștigător de la fiecare categorie de participare; – dulciuri pentru toți participanții

Related posts

VIDEO Salvamont: Pe o astfel de vreme şi-au pus viaţa în pericol. Trei turişti care s-au rătăcit pe munte, găsiţi în hipotermie

Redacția

Sărbătorește Dragobetele la Mon Jardin!

Redacția

Ziua Unirii sărbătorită de Casa de Cultură “Mihail Sadoveanu” Paşcani

Redacția
Încarcă...