NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Concert cu dedicaţie pentru mai marii oraşului?! Păşcănenii de rând spun că n-au reuşit să obţină invitaţii

Spectacol cu casa închisă la Casa de Cultură și multe regrete după desfășurarea lui. Cel mai recent eveniment artistic organizat de conducerea a dezamăgit mulți pășcăneni.

 

Este vorba despre concertul de colinde susținut de Corala “Armonia” din Constanța. Intrarea a fost gratuită, conducerea instituției asigurând din bugetul propriu cei 8.000 lei încasați de artiști.

Accesul în sala de spectacole a instituției a fost unul gratuit, dar nu toți cei interesați au putut pune mâna pe un bilet. Mare parte a invitaţiilor de intrare au fost împărțite de directorul Casei de Cultură şi de către administratorul public al Primăriei Pașcani.

Foarte mulți cetățeni din Pașcani care nu au avut acces în sală și-au arătat suspiciunea că tichetele au fost puse exclusiv la dispoziția celor sus-puşi – cunoştinţe ale şefilor Primăriei. 

Iată postările la articolele publicate pe siteul www.newspascani.com: 

Da, a fost un concert doar pt primarie, avocati si tot rangul superior, pe baza invitatiilor care au fost impartite doar intre cei mentionati. Eu, om de rand,de 3 sapt am incercat sa procur o invitatie,dar fara izbanda…daca nu cunosc pe nimeni…!Sa le fie de bine concertul..la cat mai multe!!!!

 Nu ne mai starniti cu invitatiile…. Deja s-au terminat …. pentru noi….

Invitatii sunt date pe interes. Acestea sunt doar pentru cunoscuti si atat. Am incercat si eu si alti priteni dar ca deobicei; daca nu esti prieten cu smecherii de la casa de cultura nu primesti nimic,

A fost extraordinar! Un concert demn de Sala Palatului……

SUPERB……..

sfarsitul a fost apoteotic …multumim viceprimaritei, marelui avocat ct…suntem de cacat, comunistii psd-isti din pascani nu reusesc sa se desprinda de trecut….greto s !

 

 

Advertisements

Related posts

Pentru prima dată Facebook consemnează o scădere a numărului de utilizatori activi

Redacția

Suflete chinuite! Doi copii sunt crescuti intr-o casa parasita! Zile intregi stau fara mancare, impreuna cu parintii lor

Redacția

Pășcăneanul de 300 de kilograme urmează un regim sever, la Timișoara, pentru ca organele interne să poată face față unei intervenții chirurgicale

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site