RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelorAdministrație

Comuna Ciohorăni va primi bani prin PNNR pentru cumpărarea unui microbuz nepoluant

Ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, a semnat 25 de noi contracte finanțate prin Componenta 10 – Fondul local din Planul Național de Redresare și Reziliență.

Contractele încheiate între autorități publice locale și Ministerul Dezvoltării vizează achiziționarea de mijloace de transport nepoluante și stații de încărcare, iar valoarea totală a acestora este de 125.162.305,76 lei lei. Aceste proiecte se alătură celorlalte 15 contracte de finanțare semnate, până în prezent, prin Componenta 10 – Fondul Local din PNRR, a precizat ministrul dezvoltării.

4 comune din judetul Iasi vor primi fonduri prin PNRR. Astfel, comuna Focuri va beneficia de aproape 300.000 euro pentru investiții în mobilitatea rurală verde, prin achiziționarea de mijloace de transport public nepoluante.

Comuna Voinesti va primi 1,4 milioane de lei  pentru cumpararea unor microbuze nepoluante. De asemenea, in comuna Ciohorani va fi achiziționat un microbuz nepoluant și se va investi un punct de reîncărcare pentru vehicule electrice.

  

Tot 300.000 euro va primi si comuna Mironeasa pentru un microbuz nepoluant în scop comunitar. 

telem.ro

Related posts

Luni, 21 iunie, este zi liberă – a doua zi de Rusalii. Când nu se mai lucrează

Redacția

Pânzaru a demisionat, primarul a aprobat. Spitalul Municipal intră într-o nouă etapă!

Marius Parteni

23 de camere de supraveghere în zona Deal: Sunt vizate școlile și intersecțiile!

Marius Parteni
Încarcă...