RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Comisie de Analiză a activității Spitalului Municipal de Urgență, după semnalul de alarmă tras de Actualitatea Tv și NewsPascani.com

 

Adevăratele probleme cu care se confruntă Spitalul Municipal de Urgență Pașcani au fost prezentate astăzi aleșilor locali și șefilor Primăriei de un redactor de la Actualitatea Tv și NewsPascani.com, prezent la ședința extraordinară a legislativului local. Un consilier local cere o comisie de analiză a activității.

  

 

Unitatea medicală trece prin momente dificile. Pacienții își procuroră materialele și medicamentele cu bani din propriul buzunar. Problemele sunt ignorate de conducerea unității medicale, care ascunde se  pare adevărul. Tocmai din această cauză, colegul nostru, Marius Parteni, a informat aleșii locali despre această situație.

În fața acestor probleme, administratorul public și secretara  Irina Jitaru au căutat scuze. Gică Zanet a spus că situația financiară va fi analizată odată cu analiza Bugetului de Venituri și Cheltuieli propus de managerul Costică Pânzaru.

Secretara Jitaru, cea care deține și funcția de președinte a Consiliului de Administrație al unității medicale, s-a lamentat a spune că deține doar un vot în această structură de conducere și că nu a cunoscut în amănunt unele probleme.

Consilierul Sorin Olariu a intervenit și el în discuții. Alesul local a propus înființarea unei comisii de analiză financiară a activității Spitalului Municipal, cu specificația că problemele sunt cunoscute și ar trebui analizate atent.     

Spitalul Municipal trece prin această situație dificilă din motive care nu au fost explicate public în clar de către cei care conduc unitatea medicală. Directorul instituției nu a răspuns apelurilor telefonice.   

Related posts

Două primării din zona Pașcani caută șoferi

Oana Cordoneanu

Drumarii au facut economii la plombari, pentru a avea bani de deszapezire

Redacția

Cum va fi vremea de 1 Mai! Zonele din țară în care sunt așteptate ploi abundente și vânt puternic

Redacția
Încarcă...