NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Comisia de urbanism, împiedicată să folosească faxul Primăriei pentru a notifica ApaVital

Situație incredibilă ieri în Primăria Paşcani. Membrii Comisiei de Urbanism au fost în imposibilitatea de a transmite un document prin fax către operatorul ApaVital, deoarece primarul Dumitru Pantazi nu era la serviciu.

 

 

  

Mai exact, imediat după încheierea Comisiei de Urbanism ce a avut loc ieri, președintele acesteia, liberalul Claudiu Bodoașcă, a solicitat funcționarilor publici să transmită către ApaVital notificarea privind suspendarea lucrărilor de interconectare a rețelelor de apă ce deservesc Pașcaniul și Iașul.

Acesta a fost refuzat, motivul fiind unul incredibil. Singurul fax al Primăriei se află în anticamera biroului primarului Dumitru Pantazi, iar atunci când acesta nu este la serviciu, accesul în zonă este restricționat persoanelor ce nu au aprobarea edilului șef. Incidentul s-a produs în jurul orei 15.00, adică în timpul programului normal de lucru, însă primarul Dumitru Pantazi nu se afla în sediul Primăriei.

Prin urmare, Bodoașcă a fost nevoit să transmită notificarea către ApaVital din afara Primăriei, de pe un număr neoficial.

Reamintim că în decembrie 2015, imediat după ce a fost citat la DNA în dosarul „Perla Neagră”, primarul Dumitru Pantazi a dispus înlocuirea încuietorilor de la biroul său, pe motiv că i-au fost sustrase și înlocuite acte oficiale.

Advertisements

Related posts

Senat: Amenzile pe care le aplică ASF devin venit la bugetul de stat

Redacția

Același Consiliu de Administrație de la RAGCL merge în etapa următoare cu 16 de “Da”

Marius Parteni

PSD mai câștigă un consilier în legislativul din Târgu Frumos

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site