NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pașcaniul are 37 de asociații de proprietari

Reprezentanții Primăriei au anunțat astăzi numărul exact al asociațiilor de proprietari care funcționează în acest moment în municipiul Pașcani. Deși în acte există 40, funcționale sunt doar 37. 

Situația este în atenția opiniei publice din prisma faptului că operatorul de apă-canal ApaVital a anunțat că din ianuarie 2017 va desfăşura relații comerciale doar cu blocurile în care funcționeză astfel de asociații.

„În momentul de față în evidențele Primăriei municipiului Pașcani sunt 40 de asociații de proprietari din care funcționează 36. Zilele trecute a fost eliberată o hotărâre judecătorească pentru înfințarea unei noi asociații de proprietari. Este vorba despre cea de la blocul P2 de pe strada Calea Iașului, iar după ce se depun actele la Primărie ea va funcționa ca cea de a 37 asociație”, a declarat Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

  

În acest context angajații Compartimentului de Îndrumare și Înfințare Asociații de Proprietari se deplasează săptămânal în teren pentru a convinge pe cei ce locuiesc la bloc să se asocieze.

„Cei de la Compartimentul de Îndrumare și Înfințare Asociații de Proprietari se deplasează săptămânal sau chiar de două ori pe săptămână, dacă este cazul, la vechile asociații de locatari sau la reprezentanți de scară unde se lasă documentația pentru înfințarea asociațiilor de proprietari” a mai adăugat Menegon.

Advertisements

Related posts

Soluții pentru reabilitarea unui drum județean de lângă municipiul Pașcani

Redacția

Investiţie reluată la parcul de lângă Primăria Paşcani

Ema Roman

Plimbați cu vorba, scoși din ședința consilierilor, locatarii blocului P4 Nectar au primit noi promisiuni!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site