RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Colegiul ”Unirea”: Împreună în online, de sărbători

Consiliul Școlar al Elevilor dorește să păstreze, chiar și în mediul virtual, tradițiile prilejuite de sărbătorile de iarnă la Colegiul “Unirea”!

Dacă în anii precedenți ne bucuram de târguri de Crăciun, de grupuri de colindători și urători sau de mult așteptatele serbări cu daruri de la Moș Crăciun, anul acesta ne-am hotărât să le reunim pe toate într-un singur concurs, pe secțiuni!

Așadar, vă invităm dragi dascăli și stimați colegi să fim “Împreună în online, de Sărbători”.

Concursul nostru se adresează pasionaților de muzică și teatru (colinde și cântece de Crăciun frumos interpretate, urături ingenioase, scenete de Crăciun și Anul Nou) desen (surprindeți-ne cu peisaje minunate de iarnă), fotografie (imagini și momente deosebie surprinse în casele voastre, poate chiar un colț special dedicat Crăciunului care vă este drag, pe care vreți să ni-l arătați) și bucătărie (gastronomie specifică sărbătorii Crăciunului, preparate culinare, dulciuri treadiționale, pe care ni le puteți prezenta prin fotografii sau filmulețe). Însă fiecare secțiune are ca tematică obligatorie CRĂCIUNUL.

  

La finalul concursului vor fi desemnați 20 de câștigători (câte 5 pentru fiecare categorie).

Aceștia vor avea ocazia să discute, în cadrul unei întâlniri în mediul virtual, cu o persoană publică, cunoscută și apreciată de tineri.

Related posts

Ministerul Educaţiei: A fost semnat ordinul privind constituirea Corpului naţional de profesori mentori

Redacția

Zeciștii de la BAC și Evaluarea Națională vor lua premiu de la Guvern. Printre ei se numără Traian Chiuariu, și Miriam Hobincă, din Pașcani

Oana Cordoneanu

Elevi pășcăneni calificați la etapa națională, din cadrul Olimpiadelor de limbă rusă și limba și literatura română

Redacția
Încarcă...