NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Colegiul ”Unirea”: Împreună în online, de sărbători

Consiliul Școlar al Elevilor dorește să păstreze, chiar și în mediul virtual, tradițiile prilejuite de sărbătorile de iarnă la Colegiul “Unirea”!

Dacă în anii precedenți ne bucuram de târguri de Crăciun, de grupuri de colindători și urători sau de mult așteptatele serbări cu daruri de la Moș Crăciun, anul acesta ne-am hotărât să le reunim pe toate într-un singur concurs, pe secțiuni!

Așadar, vă invităm dragi dascăli și stimați colegi să fim “Împreună în online, de Sărbători”.

Concursul nostru se adresează pasionaților de muzică și teatru (colinde și cântece de Crăciun frumos interpretate, urături ingenioase, scenete de Crăciun și Anul Nou) desen (surprindeți-ne cu peisaje minunate de iarnă), fotografie (imagini și momente deosebie surprinse în casele voastre, poate chiar un colț special dedicat Crăciunului care vă este drag, pe care vreți să ni-l arătați) și bucătărie (gastronomie specifică sărbătorii Crăciunului, preparate culinare, dulciuri treadiționale, pe care ni le puteți prezenta prin fotografii sau filmulețe). Însă fiecare secțiune are ca tematică obligatorie CRĂCIUNUL.

Advertisements
Advertisements
  

La finalul concursului vor fi desemnați 20 de câștigători (câte 5 pentru fiecare categorie).

Aceștia vor avea ocazia să discute, în cadrul unei întâlniri în mediul virtual, cu o persoană publică, cunoscută și apreciată de tineri.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Un nou plan de scolarizare la nivelul judetului Iasi

Redacția

Cupa primăverii la tenis de masă, la Școala Specială

Redacția

Mai multe propuneri ale FSE „SPIRU HARET“ au fost aprobate de Comisia pentru muncă și protecție socială din cadrul Camerei Deputaților

Redacția
Încarcă...