NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Colaborarea dintre ONG-uri și administrațiile locale, tema unui unui seminar desfășurat astăzi la Pașcani

Organizațiile nonguvernamentale din Pașcani au fost invitate astăzi la Primărie de membrii Asociației Pro Democrația din Târgu Neamț, pentru a discuta despre importanța colaborării cu administrațiile publice locale și județene.

Managerul de proiect Ioan Marinică le-a transmis celor din sală că scopul acestui proiect este creșterea cunoștințelor și compentențelor resursei umane aparținând organizațiilor neguvernamentale. Subiectul face referire la relaționarea cu instituțiile administrației publice. Proiectul se adresează unui număr de 280 de beneficiari din județele Neamț, Bacău, Suceava, Iași și se derulează pe o perioadă de 11 luni. Tot în cadrul proiectului vor fi identificate și noi mijloace de a promova comunicarea dintre societatea civilă și instituțiile administrației publice. Se vor realiza întâlniri și schimburi de experiență între ONG-uri din România și cele din străinătate.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

CV-ul nu va mai fi pe hârtie. Vor avea șanse la angajare cei care vor putea spune totul despre ei într-un video de 60 de secunde

Redacția

Bătut de prietenul de pahar

Oana Cordoneanu

Veste bună pentru mamele aflate în concediu de maternitate! Se schimbă legea! Cum vor putea obține mai mulți bani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site