NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciucă: Fondurile Comisiei Europene pentru România, o gură de oxigen

Premierul a salutat ajutorul de patru miliarde de euro dat de Comisia Europeană pentru sprijinirea firmelor românești, în contextul războiului din Ucraina, fondurile fiind considerate „o gură de oxigen”.

Nicolae Ciuca FOTO Facebook Nicolae Ciuca

Nicolae Ciucă apreciază ajutorul Comisiei Europene de 4 miliarde FOTO Arhivă

Salut decizia luată astăzi de Comisia Europeană prin care vom punem la dispoziția economiei românești patru miliarde de euro, o gură de oxigen importantă pentru firmele afectate de consecințele războiului din Ucraina. Este rezultatul colaborării Guvernului cu instituțiile europene reflectată, și de această dată, în măsuri coordonate și eficiente de protejare a investițiilor și locurilor de muncă, de susținere a economiei naționale”, se arată un mesaj premierului Nicolae Ciucă, publicat pe pagina de Facebook a Guvernului.

Advertisements
  

În vremuri complicate așa cum este cea pe care o traversăm, accesul la finanțare al investitorilor este un factor determinant pentru viitorul oricărui proiect de afaceri. Lichiditățile asigurate prin cele 3,6 miliarde euro disponibile sub formă de garanții pentru împrumuturi și bugetul de 390 de milioane de euro granturi directe vor asigura finanțare firmelor care dezvoltără afaceri în toate sectoarele de activitate afectate de agresiunea ilegală și nejustificată a Rusiei în Ucraina”,

Advertisements

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Nord Stream 1 nu mai livrează gaze – vor trebui germanii să tremure de frig?

Redacția

Polonia cere suplimentarea cu 50% a numărului trupelor americane din Europa, dintre care ”75.000 de soldaţi ar trebui staţionaţi pe flancul de est”

Redacția

Organizații civice: Opriți alocările arbitrare de subvenții pentru partidele politice! / PSD și PNL au votat un amendament la buget care garantează finanțarea pentru PPUSL, partidul fondat de Dan Voiculescu

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site