NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cîţu: „Măsurile luate de ultimele guverne liberale au permis să avem resurse pentru facturile românilor, pentru pensii şi salarii”

Liderul PNL a transmis că atunci când conduci România după principii liberale „nu poţi să aduci decât progres cetăţenilor”.

„Astăzi, sunt aici ca liberal, nu ca membru de partid sau preşedinte al PNL, ci ca un om care crede în liberalism, pentru că, de fapt, despre asta este vorba şi asta a însemnat I. Gh. Duca pentru liberali şi pentru România, şi cred că pentru noi toţi. Ceea ce a împins liberalismul înainte este dat de ceea ce a spus la un moment dat, că liberalismul este acea idee care reprezintă progresul.

Advertisements

Asta înseamnă liberalism şi de fiecare dată PNL, când a fost la guvernare, dar şi în opoziţie, a încercat să împingă România înainte. În ultimii doi ani de zile de guvernare liberală, cred că a fost mai clar ca oricând că singura soluţie pentru România de astăzi o reprezintă liberalismul. Toate aceste măsuri pe care le-au luat ultimele două guverne liberale sunt măsuri care au permis ca astăzi, de exemplu, să avem resurse pentru a susţine facturile românilor în această iarnă dificilă, să avem resurse pentru a creşte şi pensiile, şi salariile. Şi, în acelaşi timp, să avem resurse şi să investim fără să dezechilibrăm economia. 

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Call center pentru programări la RAR

Redacția

Greii PSD vor să impună prefecţii în judeţele pe care le controlează

Redacția

Mai multe destinații turistice preferate de români s-au redeschis

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site