NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cioloş respinge ideea că ar fi fost prins într-o capcana politică prin desemnarea sa ca premier: Nu e cazul să se îngrijoreze nimeni pentru cariera mea politică

„Am primit sute de întrebări şi mesaje legate de nominalizarea mea ca premier în acest moment de criză. Cei care mi-au scris sunt îngrijoraţi că am fost atraşi într-o capcană politică sau că mi s-a oferit această soluţie pentru a mi se închide oportunitatea unei candidaturi prezidenţiale. Îmi doresc să lămuresc această situaţie, pentru a nu continua speculaţii sau îngrijorări care nu-şi au rostul”, a scris Cioloş pe Facebook. 

Premierul desemnat a explicat că „din perspectivă politică, trebuie să înţelegeţi că suntem al treilea partid ca număr de mandate parlamentare, dar singurul care a prezentat o soluţie politică la criza actuală. Nu suntem blocaţi în probleme interne, nu jucăm criza politică gândindu-ne la voturile de peste doi ani. Pur şi simplu, am făcut ceea ce trebuie să facă un partid politic: să îşi asume o situaţie de criză şi să răspundă pe măsura momentului în care ne găsim. Ideea că se câştigă timp printr-o astfel de nominalizare este o greşeală profundă. Nu suntem într-o situaţie de calm şi bunăstare socială în care să ne permitem să tărăgănăm decizii măsurând cu şublerul ce avantaje ne ies dacă speculăm momentul. Noi am ales să acţionăm”. 

Liderul a completat că,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  
Advertisements

Related posts

Iohannis a încuviințat urmărirea penală a lui Tăriceanu, acuzat de DNA că ar fi primit 800.000$ mită când era premier

Redacția

În sfârșit, HBO lucrează la un serial care va rivaliza cu succesul lui “Game of Thrones”

Redacția

O “apocalipsă a Internetului” ar putea surveni odată cu următoarea furtună solară, avertizează noi cercetări

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site