RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciolacu, după ce Nicolae Ciucă şi-a depus mandatul de premier desemnat: PSD îşi asumă să intre la guvernare. Vom vedea în ce direcţie duc lucrurile

Întrebat dacă se mai ia în calcul varianta alegerilor anticipate, Ciolacu a spus: „Lucrurile nu se exclud unele pe altele. Am constatat că, dupa încă 10 zile de criză, anumiţi lideri politici au spus clar că nu poate să treacă prin Parlament un guvern minoritar, lucru pe care îl spunem de la începutul crizei. Toate scenariile rămân deschise în continuare şi cred cu tărie că întoarcerea la popor e cea mai corectă”.

Referitor la condiţiile impuse de PSD pentru intrarea la guvernare, Ciolacu menţionează că nu s-a discutat acest aspect.

“Vorbesc cu toată lumea la telefon, nu am nicio reţinere, indiferent din ce zonă politică vin aceste telefoane. Vorbesc la telefon cu toţi actorii politici care pot ajuta la iesirea din criza si sa ne intoarcem la problemele romanilor”, a declarat preşedintele PSD, precizând că nu a avut o discuţie cu preşedintele României.

Social-democratul a lansat un apel la adresa şefilor de partide: “Fac o solicitare la toţi reprezentanţii partidelor parlamentare să avem foarte mare grija la ce vorbim pentru că toti suntem responsabili de declaratiile noastre”.

  

Vasile Dîncu, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, preciza că cea mai buna soluţie pentru formarea unui guvern ar fi o nouă nominalizare a lui Nicolae Ciucă.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Val de ironii la adresa avocatului Piperea, candidat AUR la europarlamentare, după lansarea unei teorii a conspirației

Redacția

Ciolacu ar organiza referendum pentru Roșia Montană: Să vedem dacă românii sunt de acord sa începem exploatarea

Redacția

Erdogan l-a demis pe șeful Oficiului de Statistică după publicarea datelor despre inflația din Turcia

Redacția
Încarcă...