NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cioloş, după inaugurarea unui spital: Am fost azi să cinstim normalitatea, în timp ce trebuie să răspundem combinaţiilor politice

„Cel mai greu lucru de făcut în România e să fii un om normal. Nu excepţional, genial, olimpic, nu. Doar un simplu om normal. O minoritate vocală a luat captivă o societate întreagă şi şi-a impus valorile proprii: şmechereala, combinaţiile şi bătutul din buze. Îmi este ruşine că stăm fără să le replicăm acestor oameni şi îmi este şi mai mare ruşine când asist la inaugurarea unui spital la care primăriţa a muncit cu mâinile ei. E vorba despre spitalul din oraşul Victoria, judeţul Braşov, şi despre Camelia Bertea, aleasă acum doi ani primar. Am fost azi să cinstim normalitatea, în timp ce trebuie să răspundem combinaţiilor politice”, a scris premierul desemnat pe pagina sa de Facebook.  

„Acum, ar trebui să o laud pe Camelia şi să vă spun că iată că se poate. Dar este evident că se poate. Sunt mii de locuri minunate în ţara asta, comunităţi care reflectă munca şi sufletul unor oameni normali. Pe ei nu îi vedem, pentru că discuţia publică e mereu despre orgolii şi combinaţii. Da, avem oameni buni în USR şi asta nu e nicio mirare. Sunt oameni normali şi în celelalte partide, dar e de neexplicat de ce câştigă şi stau în lumina reflectoarelor frecvent aceiaşi oameni toxici şi indiferenţi la suferinţa celor de la care cer voturi.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Zece adolescenți teribiliști au furat o mașină și s-au răsturnat. Șoferul are numai 14 ani

Redacția

Carduri de Credit Online – Cum Să Împrumutați Bani Rapid?

Redacția

VIDEO Protest de amploare în Franța față de pașaportul sanitar impus de autorități

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site