RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciolacu: PSD nu va pierde viitoarele alegeri prezidenţiale. Nu voi face greşelile celorlalţi preşedinţi ai partidului

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că partidul său nu va pierde viitoarele alegeri prezidenţiale, iar candidatul va fi stabilit prin alegeri interne, nefiind exclusă includerea pe listă a unor personalităţi din afara formaţiunii.

Marcel CiolacuFoto: Agerpres

„Nu mai există cutuma în Partidul Social Democrat că preşedintele partidului este automat şi candidatul la Preşedinţie. Aş vrea să-i lămuresc pe colegii mei, să avem o deschidere şi mai mare, în cazul în care avem o personalitate care nu este în partid, să poată să candideze în alegerile interne din interiorul partidului. Vor fi alegeri, vom modifica statutul, şi aici am picat de acord cu colegii mei, vor fi alegeri în fiecare organizaţie pentru candidat. E posibil să fie mai multe personalităţi. Nu voi face greşelile pe care le-au făcut ceilalţi preşedinţi ai PSD. De patru ori PSD a pierdut aceste alegeri. Nu va mai pierde aceste alegeri PSD, vom ieşi din acea logică ce a dus la pierderea alegerilor”, a spus Marcel Ciolacu la Antena 3, marți seară, potrivit Agerpres.

  

În ceea ce priveşte preluarea funcţiei de premier anul viitor, Marcel Ciolacu a dat asigurări că rotaţia se va produce şi că PSD va avea funcţia de prim-ministru.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Profesorul Mircea Miclea: Cum îi învățăm răbdarea pe copii și ce trebuie să facă părinții/ Primul pas, oprirea utilizării excesive a dispozitivelor digitale

Redacția

O persoană din județul Iași s-a spânzurat. Un echipaj SMURD intervine de urgenţă

Redacția

BOR scoate bani si din piatra seaca

Redacția
Încarcă...