NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciolacu: Gabriela Firea îl va bate pe Nicușor Dan / Ce spune despre liniile roșii din partid

Marcel Ciolacu a subliniat, în fața tinerilor din TSD, că în ciuda unor săgeți între el și Gabriela Firea, aceasta va fi candidatul partidului pentru Primăria Capitalei și îl va bate pe Nicușor Dan.

Marcel Ciolacu face echipă cu Gabriela Firea și cu Sorin Grindeanu jpeg

Firea și Ciolacu vorbesc și despre alegerile din 2024 FOTO Inquam

Mă adresez dumneavoastră, ca să știți clar. Gabriela Firea e și colega mea, și prietena mea. Amândoi învățăm unul de la altul. Avem și păreri diferite. E un lucru normal. Asigură democrația în partid. Câteodată ne mai trimitem și câte o săgeată, dar în limitele bunului-simț și al respectului. Cu niciun coleg nu am trecut o linie roșie. Încerc cu Gabriela și colegii să aducem climatul de camarazi”, a precizat președintele PSD, în fața tinerilor social-democrați (TSD) 

  

Marcel Ciolacu a amintit de faptul că sub altă conducere în partid au existat tensiuni. „S-a condus un pic cu învrăjbire, cu o intenție de a dezbina și a conduce. Dar lucrurile acestea țin o perioadă de timp (…) Gabriela Firea îl va bate pe Nicușor Dan de o să-i sară apa-n cap”, a subliniat șeful PSD. 

Advertisements
Advertisements

Gabriela Firea a răspuns la scurt timp,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Intelectualii liberali se poziţionează pro-Orban. Stelian Tănase, Nicolae Manolescu şi alte 19 personalităţi cer delegaţilor să-l voteze tot pe actualul şef al PNL

Redacția

Dacia de la Mioveni se închide de joi. 13.500 de angajați vor fi în șomaj tehnic

Redacția

Putin îl găzduiește pe Erdogan la Soci / Liderul rus l-a lăudat pe omologul de la Ankara pentru rolul în semnarea acordului privind exportul de cereale ucrainene / Erdogan speră ca întâlnirea să „deschidă o nouă pagină în relațiile lor”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site