RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciolacu, după decesul fostului ministru social-democrat Şerban Valeca: „Un om de o calitate deosebită şi un profesor remarcabil”

UPDATE – Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a transmis condoleanţe familiei după decesul social-democratului Şeban Valeca.

„Îmi exprim profundul regret pentru trecerea în nefiinţă a colegului nostru Şerban Valeca, un profesor deosebit, fost preşedinte al PSD Argeş, cu o vastă experienţă în industria nucleară, un om remarcabil ce şi-a dedicat viaţa ştiinţei şi educaţiei. Este o pierdere imensă pentru toţi cei care l-au cunoscut. Condoleanţe familiei şi celor dragi pentru pierderea suferită!”, a declarat Stănescu.

Ştirea iniţială

Liderul PSD a transmis că Şerban Valeca a fost un om deosebit, care a contribuit la dezvoltarea social-democraţiei atât la nivel local, în judeţul Argeş, cât şi la nivel naţional.

  

„Cu multă tristeţe am primit astăzi vestea trecerii în nefiinţă a colegului nostru Şerban Valeca, un om de o calitate deosebită şi un profesor remarcabil, care prin întreaga sa activitate politică a contribuit la dezvoltarea social-democraţiei atât la nivelul judeţului Argeş, cât şi la nivel naţional. Îi onorăm cu deplin respect memoria şi transmit întreaga compasiune şi solidaritate pentru familia îndoliată. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, a scris Ciolacu, duminică, pe pagina de Facebook.

Profesorul Şerban Valeca, fost ministru delegat pentru activitatea de ce

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Paris Masters: Novak Djokovic, victorie la revenirea în circuit – A cedat un set în fața locului 40 ATP

Redacția

Transportatorii rutieri solicită Guvernului plafonarea preţurilor la motorină şi benzină

Redacția

Pensiile speciale, doar amendate de Parlament, nu eliminate. CCR, următorul test

Redacția
Încarcă...