RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciolacu, despre aderarea României la Schengen: O să ne implicăm pentru această provocare sub președinția Spaniei

Subiectul aderării României la Schengen a fost discutat de premierul României și cancelarul german în timpul unei întâlniri oficiale. Marcel Ciolacu susține că liderii politici români se vor implica pentru îndeplinirea obiectivului sub președinția spaniolă a Consiliului UE.

Marcel Ciolacu, premierul României FOTO: Inquam Photos

Marcel Ciolacu, premierul României FOTO: Inquam Photos

„Doresc să mulțumesc cancelarului german pentru sprijinul oferit în vederea aderării la spațiul Schengen. Am discutat împreună despre cum putem trece peste acest blocaj nejustificat. Căutam și contăm pe sprijinul Germaniei în vederea depășirii acestui moment”, a transmis premierul României.

  

Chestionat referitor la momentul în care România va adera la spațiul Schengen, premierul Ciolacu a punctat că România a îndeplinit toate cerințele și toții liderii politici români vor lucra pentru ca acest obiectiv să se îndeplinească în timpul președinției spaniole.

„România a în deplinit toate cerințele tehnice, cunoaștem pachetul de aderare la spațiul Schengen. Vreau să mulțumesc domnului cancelar și prim-ministrului Pedro Sanchez, care susține în egală măsură aderarea României la spațiul Schengen.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Presa maghiară, după scoaterea UDMR de la guvernare: În politica românească patriotismul s-a transformat în antimaghiarism

Redacția

Jennifer Lopez a lansat filmul „This Is Me…Now: A Love Story”, alături de soțul ei, actorul şi regizorul Ben Affleck

Redacția

Ayatollahul Khamenei a aprobat graţierea a ”zeci de mii” de deţinuţi / „Planurile inamicilor străini şi ale curentelor contrarevoluţionare au eşuat, mulţi dintre aceşti tineri regretându-şi acţiunile”

Redacția
Încarcă...