NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cheltuielile prilejuite de evenimentul “Zilele Municipiului” ascunse de șefii Primăriei

Reprezentanții administrației locale întârzie să prezinte legislativului local raportul privind cheltuielile prilejuite de evenimentul din acest an “Zilele Municipiului Pașcani”.

 

 

Consilierii locali din fostul legislativ au aprobat pentru în luna mai bugetul acestui eveniment. Suma alocată la vremea respectivă a fost de 300.000 de lei, bani folosiți pentru plata prestațiilor artiștilor și firma care a asigurat sonorizarea și scena.

La această sumă se adaugă și aproximativ 100.000 de lei încasați de la comercianți, după închirierea suprafețelor de teren.

Pe ce anume au fost folosiți aceste ultime sume. De obicei aleșii locali aflau toate informațiile după prezentarea raportului privind evenimentul.

Din păcate, acesta întârzie să fie făcut public anul acesta. Un motiv ar putea să fie și faptul că o parte din membrii comisiei nu mai sunt prin Primărie din diferite motive.

Chestionată pe marginea acestui subiect, viceprimarul Gabriela Nedelcu a spus că responsabili de întocmirea acestuia este Mirela Ancuța și membrii comisiei care s-au ocupat de organizarea evenimentului.

Aceștia sunt: Vasile Bălău, Irina Ioan, Vârcă Andrei, Codrin Toma, Adriana Dondaș, Mirela Ancuța, Menegon Cristian, Dana Calistru, Mihaela Cojocaru, Bogdănel Mandric, Mărioara Preutu, Ștefan Popa, Alexandru Apetrei, Eduard Dumea, Vasilică Avasiloaiei, Jilavu Ștefan și Liviu Lungu.

 

 

loading...
Advertisements

Related posts

Municipiul Pașcani fără apă pe timp de noapte în perioada 12 – 21 iunie! Ce facem, domnule primar?

Marius Parteni

Dispensere cu dezinfectant și covorașe cu clor, în cele două piețe din Pașcani!

Marius Parteni

Leonard Ursu a susținut, în fața aleșilor, că nu a făcut deturnare de fonduri! A refuzat să spună cine a aprobat folosirea banilor de investiții pe alte cheltuieli!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site