NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cetățenii din „Dallas” cer primarului străzi, trotuare și investiții în rețele de apă-canal

Răbdarea oamenilor din cartierul Aerodrom, supranumit popular „Dallas”, a ajuns la o limită. Lipsa canalizării și a apei, dar  și străzile neasfaltate i-a determinat pe aceștia să semneze o petiție prin care se cere municipalității să investească în  lucrări de infrastructură sanitare și rutiere. 

Locuitorii cartierului Aerodrom, parte a Municipiului Pașcani, vă roagă să aprobați începerea lucrărilor de investiții în rețele de alimentare cu apă și canalizare, asfaltarea drumurilor și amenajarea trotuarelor , așa începe petiția semnată de 75 de familii.

Azi dimineață, inițiatorul acestui demers, Mihăiță Cojocaru și consilierul local Neculai Enea au depus la Ghișeul Unic al Primăriei petiția prin care cetățenii doresc condiții de municipiu și la ei în cartier.

 FĂ O NOMINALIZARE PENTRU GALA ACTUALITATEA TV 2015

{module FĂ O NOMINALIZARE PENTRU Gala Actualitatea TV 2015}

75 de familii care locuiesc în zona Aerodrom au semnat pentru canalizare, apă curentă, drumuri și trotuare. Este o zonă defavorizată a Pașcaniului, deși oamenii plătesc impozite la nivel de municipiu, ei  au utilități ca la țară„, ne-a declarat Mihăiță Cojocaru.

Aceste demers este susținut și de consilierul liberal Neculai Enea în calitate de locuitor al aceluiași cartier:”Mă bucur că s-a luat această inițiativă pentru că toți avem nevoie să trăim civilizat”, a adăugat consilierul PNL.

Menționăm că liberalul Enea a atras atenția în repetate rânduri față de situația în care se află majoritatea locuitorilor cartierului Aerodrom, însă până acum administrația locală nu a demarat nicio lucrare pentru această zonă. Mai mult, acesta și-a motivat faptul pro ApaVital tocmai pentru investițiile în infrastructura sanitară ce urmau a fi implementate în municipiu și cartierele limitrofe.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Astăzi se votează adoptarea stării de alertă în Romania

Redacția

Ședința ordinară aferentă lunii martie se va desfășura luni. Iată proiectele

Marius Parteni

Săptămâna viitoare se vor stabili familiile ce vor ocupa cele patru apartamente ANL rămase libere

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site