RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Cercetătorii danezi au descoperit, din întâmplare, un remediu pentru cancer


Cercetătorii danezi le dau speranţe uriaşe bolnavilor de cancer, după ce au obţinut rezultate incredibile în laborator. Descoperirea a fost făcută întâmplător, în timp ce oamenii de ştiinţă încercau să vindece de malarie o femeie însărcinată.

  

 

A fost o cursă contra cronometru pentru salvarea femeii însărcinate, bolnavă de malarie. Căutând un vaccin, cercetătorii danezi şi britanici au descoperit că parazitul care declanşează această boală infecţioasă a produs pe placentă aceeaşi substanţă găsită şi în celulele canceroase. Este o proteină pe care experţii au reprodus-o în laborator şi au adăugat toxine. Această combinaţie ţinteşte celulele canceroase, care o absorb, iar toxina se eliberează în interiorul celulei, pe care o distruge.

ALI SANTI, cercetător danez: “Sperăm să putem lupta astfel cu formele de cancer pentru care nu există azi nici un tratament. Deocamdată substanţa a fost testată în laborator pe şoareci. 95 la sută din formele de cancer tratate au fost vindecate”.

JENS OLUF BRUUN PEDERSEN, cercetător danez: “Pentru bolnavii de cancer ar putea fi un miracol dacă rezultatele continuă să fie bune, pentru că substanţa acţionează pe mai multe tipuri de cancer”.

Cercetătorii de la Universitatea din Copenhaga în colaborare cu cei de la Universitatea canadiană Columbia speră să poată experimenta descoperiera lor pe oameni în cel mult 4 ani.

Sursa: StirileTVR.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Ce se găseşte în brânzeturile rase, care se vând ca ”100 % parmezan”? Scandalul din industria alimentară din SUA

Redacția

Anunt pierdere certificate constatatoare SC ALL CONCRETE AG SRL

Redacția

ANUNŢ DE RECRUTARE ÎN DOMENIUL CONTROLULUI FINANCIAR DE GESTIUNE (SC PREST SERV APA SA Pașcani)

Redacția
Încarcă...