NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Cei trei suspecţi, care au omorât bărbatul din Cristeşti, vor să fie lăsaţi în libertate

Trei indivizi din județul Neamț care au fost acuzați că au omorât cu furcile un bărbat din Cristeşti vor să fie lăsați în libertate.

 

Recent, procurorii au dispus reținerea a trei indivizi din Neamț, Gheorghe Cojocariu (28 de ani), Daniel Olaru (21 de ani) și Ghiocel Arămescu (43 de ani), pentru omor calificat. Ei au formulat recurs la măsura arestării preventive luată de Tribunalul Județean. Astfel, urmează ca magistrații de la Curtea de Apel Iași să ia o decizie referitoare la acest recurs.

  

Cei trei sunt suspectați că l-au ucis în bătaie pe un sătean în vârstă de 43 de ani din localitatea Cristești. În urmă cu două nopți, cei trei au venit la Cristești, unde au consumat băuturi alcoolice cu victima. Nemțenii au decis să facă o vizită în județul vecin, deoarece, în satul lor, nu mai era vreo cârciumă deschisă, iar ei țineau cu tot dinadinsul să consume băuturi alcoolice.

Ei au ajuns în apropierea satului în jurul orei 10.00 și, în dreptul unui pod, au dat peste alte două căruțe, în care se aflau cinci persoane, una dintre acestea fiind victima, Constantin C. Așadar, cele două grupuri de persoane au schimbat câteva vorbe după care au decis să meargă în Cristești, pentru a bea alcool împreună. Au ajuns în barul „Red Night“, acolo unde s-au așezat la aceeași masă și au băut bere. După miezul nopții, patronul localului le-a cerut petrecăreților, opt la număr, să plece. Bărbații, amețiți bine, au plecat, având asupra lor mai multe sticle de bere, înspre o stație Peco din afara satului.

„Pe fondul unui conflict spontan, victima a fost lovită de către cei trei inculpați cu obiecte contondente, suferind leziuni care i-au provocat decesul. Victima a fost lovită cu două furci“, a afirmat Carmina Pascal, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

sursa ora de iasi

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

ATENȚIE ȘOFERI! Patru cititoare de roviniete în trafic. O cameră video este amplasată la Moțca

Redacția

Cercetat de polițiști pentru că a spart geamurile vecinului și i-a dat foc la rufe

Oana Cordoneanu

O victimă din accidentul de la Ruginoasa, în stare gravă. A fost transportată cu elicopterul SMURD la Iași

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site