RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Cei doi tineri care au vrut să tâlhărească o femeie în zona vale au fost arestați pentru 30 de zile

Cei doi indivizi din Roman care au încercat să tâlhărească o femeie în zona vale pe data de 28 aprilie, au fost reținuți zilele trecute pentru 30 de zile.

Este vorba despre Andrei Mircea de 26 ani și Aurel Iancu de 33 ani, ambii din municipiul Roman care în dimineața zilei menționate au urmărit o pășcăneancă de 52 ani pe strada 1 Decembrie 1918, pe care au încercat să o tâlhărească.

Procurorii pășcăneni au formulat o propunere de arestare preventivă pe data de 29 aprilie, propunere ce a fost admisă de către judecători. Astfel, cei doi tineri au fost reținuți în aceeași zi și introduși în arestul Inspectoratului Județean de Poliție Iași. Dacă vor fi găsiți vinovați tinerii  riscă o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între 2-7 ani.

  

”La data de 29 aprilie 2014, Parchetul de pe lângă Judecătoria Pașcani a formulat o propunere de arestare preventinvă față de inculpații M.A și I. A., ambii domiciliați în municipiul Roman, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de tâlhărie și instigare la aceeași infracțiune. Propunerea formulată de Parchet a fost admisă de către Judecătoria Pașcani și față de cei doi inculpați s-a impus luarea măsurii de arestare preventivă”, ne-a declarat prim procuror adjunct, Alina Enea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Tânăr, tăiat cu coasa de o femeie!

Redacția

Percheziţii la locuinţele romilor din Podu Iloaiei și Târgu Frumos

Redacția

Fost șef de la Serviciul de Permise și Înmatriculări Auto Suceava a fost reținut. Primea mită între 70 lei și 500 euro

Redacția
Încarcă...