NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Cei doi tineri care au vrut să tâlhărească o femeie în zona vale au fost arestați pentru 30 de zile

Cei doi indivizi din Roman care au încercat să tâlhărească o femeie în zona vale pe data de 28 aprilie, au fost reținuți zilele trecute pentru 30 de zile.

Este vorba despre Andrei Mircea de 26 ani și Aurel Iancu de 33 ani, ambii din municipiul Roman care în dimineața zilei menționate au urmărit o pășcăneancă de 52 ani pe strada 1 Decembrie 1918, pe care au încercat să o tâlhărească.

Procurorii pășcăneni au formulat o propunere de arestare preventivă pe data de 29 aprilie, propunere ce a fost admisă de către judecători. Astfel, cei doi tineri au fost reținuți în aceeași zi și introduși în arestul Inspectoratului Județean de Poliție Iași. Dacă vor fi găsiți vinovați tinerii  riscă o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între 2-7 ani.

”La data de 29 aprilie 2014, Parchetul de pe lângă Judecătoria Pașcani a formulat o propunere de arestare preventinvă față de inculpații M.A și I. A., ambii domiciliați în municipiul Roman, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de tâlhărie și instigare la aceeași infracțiune. Propunerea formulată de Parchet a fost admisă de către Judecătoria Pașcani și față de cei doi inculpați s-a impus luarea măsurii de arestare preventivă”, ne-a declarat prim procuror adjunct, Alina Enea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Tir răsturnat în această dimineață în localitatea Ruginoasa. Zăpada dă bătai de cap șoferilor (FOTO VIDEO)

Marius Parteni

ATENŢIE! VIZIBILITATE REDUSĂ ÎN TRAFIC DIN CAUZA CEŢII

Redacția

Noile documente electronice de identitate vor fi eliberate din august 2021

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site