NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Cei care angajează elevi şi studenţi pe perioada vacanţei primesc stimulent financiar de 250 de lei

Angajatorii care încadrează în muncă elevi şi studenţi pe perioada vacanţelor beneficiază de un stimulent financiar lunar de 250 de lei, anunţă Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM).

 

Potrivit unui comunicat de presă emis, vineri, de ANOFM, angajatorii care încadrează în muncă elevi şi studenţi pe perioada vacanţelor beneficiază de un stimulent financiar lunar de 250 de lei, pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare într-un an calendaristic. Diferenţa dintre stimulentul lunar şi salariul realizat este realizată din fondurile angajatorului.

  

Stimulentul financiar se acordă în baza unui contract individual de muncă, cu normă întreagă sau part time, pe o durată egală sau mai mică decât cea a vacanţei, sau în baza unui contract de muncă temporar, dacă perioada angajării este mai mică sau egală cu cea a vacanţei.

De stimulentul financiar nu beneficiază angajatorii care încadrează în muncă elevi şi studenţi înainte de începerea vacanţei. De asemenea, angajatorii care au primit stimulentul pentru o periaodă de 60 de zile lucrătoare într-un an calendaristic nu mai pot beneficia de stimulentul financiar de 250 de lei.

 

 Sursa: ziaruldeiasi.ro

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

În contul de la Transporturi au intrat 20 de milioane de euro. Gruia Stoica a depus avansul pentru CFR Marfă

Redacția

Canicula a adus încasări record la Ștrandul Municipal Pașcani

Teona Gherasim

Viitorul sună bine pentru oamenii de afaceri ieşeni

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site