NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Cea MAI SCUMPĂ ȘAMPANIE din lume a fost „SPARTĂ” într-un club de fițe din Mamaia! Te IA AMEȚEALA când afli CÂT COSTĂ

Minivacanța de 1 Mai a început, iar petrecăreții s-au strâns încă de vineri în cluburile de fițe de pe litoralul românesc.

 

Vineri seară, la Mamaia, a fost cumpărată cea mai scumpă șampanie din România. Evenimentul neobișnuit a avut loc în clubul „Loft”, iar suma cu care a fost cumpărată provoacă amețeli oricăruia dintre noi.

Potrivit Cancan.ro, este vorba despre cea mai mare sticlă de Armand de Brignac din lume, care are 30 de litri. A fost denumită „Regina Șampaniilor”,

este încrustată în foițe de aur și este produsă în doar 12 exemplare, în întreaga lume.

La petrecerea din clubul „Loft” s-au înghesuit multe vedete din showbizul românesc, dar și mulți oameni de afaceri din afara țării, cel mai probabil atrași de frumusețile mioritice.

Și notele de plată au fost pe măsura invitaților, devreme ce cea mai ieftină sticlă de șampanie a costat 800 de lei. Cât despre „Regina șampaniilor”, prețul sticlei gigant a fost de 470.000 de lei, mai precizează sursa citată.

Astfel, s-a depășit recordul de anul trecut, când în același club, un om de afaceri italian a cumpărat o șampanie care a costat cât un apartament din capitală.

Astfel, s-a depășit recordul de anul trecut, când în același club, un om de afaceri italian a cumpărat o șampanie care a costat cât un apartament din capitală.

Sursa 

 

 

loading...
Advertisements

Related posts

Flori și ciocolată din partea viceprimarului pentru angajatele din Primărie

Ema Roman

Top 3 rochii de vara… si nu numai

Redacția

La ora 18.00 se închide votul pentru Premiile Actualitatea TV 2014. Intră și vezi situația voturilor de până acum!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site