NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Ce suflet poate avea acest om! „Tăticul călăreț” de la Iași a împărțit o parte din ce a primit cu cei săraci! „Am dat la o familie mâncare și am cumpărat o rețetă unui bătrân!”

Sergiu, „tăticul călăreț” de la Iași, a avut ieri parte de o zi specială. Cătălin Moroșanu și reporterii BZI l-au însoțit la sediul unei bănci unde s-a deschis un cont pe numele său. Primele donații au ajuns la el, iar Sergiu a făcut un gest de-a dreptul emoționant. A împărțit o parte dintre alimentele primite cu o familie săracă și a cumpărat o rețetă unui bătrân

Sergiu, „tăticul călăreț” de la Iași, a impresionat o țară întreagă. Reporterii BZI au fost cei care l-au găsit pe tânăr după ce au ajuns să fie publicate câteva imagini cu el călare pe cal în centrul Iașului. Sute de oameni au fost impresionați de povestea tânărului. Ieri, reporterii BZI și luptătorul Cătălin Moroșanu l-au însoțit pe Sergiu la bancă, acolo unde și-a deschis un cont bancar. Primele donații au început să apară, iar Sergiu are șanse mari să adune bani pentru o căsuță pe care să o împartă cu familia lui. Sergiu este un om simplu, muncitor și de o modestie cum rar poți întâlni. Ieri, reporterii de la BZI.ro l-au întrebat cum s-a schimbat viața lui de când a devenit cunoscut. Răspunsul lui a fost mai mult decât emoționant.

„Ce să vă spun… Dumnezeu m-a ajutat așa cum nu speram vreodată. Nu m-am gândit în viața mea că voi ajunge să am ce îmi trebuie și nu m-am gândit niciodată că o să pot da din puținul meu și altora”, a spus Sergiu.

În ultimele zile, tânărul a primit mai multe pachete de alimente, haine și bani. Ce a făcut Sergiu? Simplu! A donat.

  

„Am dat la o familie mâncare și am cumpărat o rețetă unui bătrân!”

Sergiu a povestit că duminică s-a trezit la ușă cu o femeie. Aceasta i-a spus că a auzit că a primit mai multe cadouri și l-a rugat dacă poate să-i dea și ei ceva de mâncare pentru cei cinci copii ai săi. Sergiu nu a stat pe gânduri și i-a dat femeii ceva alimente și pampers.

„A venit la mine… știu că sunt săraci, așa cum suntem și noi… I-am dat câteva alimente și pampers”, a povestit Sergiu, fără vreo urmă de laudă.

El le-a spus reporterilor că a făcut asta pentru că Dumnezeu l-a văzut și l-a ajutat.

„Cum pot eu să nu dau când Dumnezeu mi-a dat și mie? Nu pot să nu fiu așa… Am mers și cu un bătrân și am cumpărat o rețetă de la farmacie din banii pe care eu i-am primit”, a mai spus tânărul.

Iată că Sergiu iese într-un fel sau altul din tipare. Reușește să șocheze prin bunătatea sa și merită o șansă la o viață normală.
Cei care vor să-l ajute pe Sergiu o pot face acum, donând într-unul din conturile următoare: RO50BRDE240SV35310842400 în Lei și RO84BRDE240SV35311132400 în Euro. Ambele sunt deschise pe Ciobotariu Sergiu Ion. Reporterii BZI vă vor ține la curent cu ceea ce se întâmplă cu Sergiu și familia sa. Vă reamintim că tânărul a ajuns cunoscut după ce a plecat călare pe cal la maternitate, acolo unde soția lui a adus pe lume un băiețel, cel de-al treilea copil al familiei.

bzi

Advertisements

Related posts

ADEVĂR MURDAR despre SEMIPREPARATELE din România. ANALIZELE de laborator TE ÎNGROZESC. Cine le mai cumpără?

Redacția

Drum distrus după fiecare ploaie la Gâștești. Oamenii cer ajutor pentru săparea șanțurilor

Marius Parteni

Facturi aruncate la voia întâmplării

Irina Gherasim
Încarcă...