NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Riscurile la care se expun agenții economici care ignoră sfaturile Poliției Locale de a deszăpezi în fața imobilelor

Agenții Poliției Locale Pașcani au înștiințat în această perioadă 65 de agenți economici cu privire la faptul că au obligația de a deszăpezi spațiul din fața imobilelor în care își desfășoară activitatea.

Acțiunea a avut loc în special pe arterele principale din municipiu. Conform Hotărârii Consiliului Local 30/2002, agenții economici trebuie să depoziteze zăpada și după anumite reguli, mai exact să fie amplasată la 30 cm de bordura carosabilului. Mai mult, aceeași hotărâre spune că și proprietarii de autovehicule au obligativitatea de a curăța locul în care mașinile sunt parcate respectând aceeași regulă de depozitare a zăpezii.
Conform șefului Poliției Locale Pașcani, Vasile Avasiloaie, până în momentul de față toți agenții economici înștiințați au deszăpezit spațiile din fața punctelor de lucru. Cei care nu respectă această hotărâre riscă sancțiuni cuprinse între 150 – 300 lei.

”Legat de obligația cetățenilor de a face deszăpezirea, în conformitate cu Hotărârea Consiliului Local numărul 30/2002, deținătorii cu orice titluri de bunuri imobile, persoane fizice și juridice au obligația de a îndepărta zăpada și gheața de pe trotuarele din fața acestor imobile. Conform aceleiași hotărâri zăpada trebuie depozitată la 30 cm de bordura carosabilului. De asemenea și proprietarii autovehiculelor au obligația de a deszăpezi  locul de parcare unde este autovehicolul respectiv, respectând aceeași prevedere de depozitare”, ne-a declarat Vasile Avasiloaie, șeful Poliței Locale Pașcani .

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Carosabil uscat și vreme geroasă în Moldova. Cum se circulă pe drumurile naționale

Redacția

[Update] 16.831 pășcăneni au votat până la ora 19.00

Răzvan Grecu

Liber la plimbări în parcul abandonat de Primărie

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site