NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Caz şocant! Bărbat găsit spânzurat lânga casa cuprinsă de flăcări

Sâmbătă spre duminică, între orele 22.00 – 02.00, Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu trei autospeciale (două autospeciale de stingere cu apă și o ambulanță tip B2 – EPA) pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Chițoc, comuna Lipovăț. Exista suspiciunea că în interiorul casei s-ar afla o victimă, un bărbat în vârstă de aproximativ 40 ani.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul întregului imobil. După aproximativ două ore incendiul a fost lichidat.

În urma căutărilor efectuate sub resturile locuinței arse și prăbușite, nu a fost identificată prezența vreunei victime. Persoana despre care se presupunea că este victimă în incendiu a fost găsită spânzurată în apropierea locuinței.

Echipajul de pe ambulanța EPA (echipaj aflat la locul intervenției), a inițiat manevrele de resuscitare. În sprijinul paramedicilor a fost deplasat și echipajul ambulanței tip C1 (Terapie Intensivă Mobilă – TIM). Medicul de pe echipajul TIM a declarat decesul persoanei găsite spânzurată în apropierea imobilului ars.

TELEM

loading...
Advertisements

Related posts

Troita la Motca, pentru sufletele soldatilor cazuti pe campul de lupta (VIDEO)

Redacția

Târg al meşterilor populari, începând de azi, în Piaţa Unirii

Redacția

Furnizarea apei potabile întreruptă pe strada Ștefan cel Mare din Pașcani, astăzi până la orele 14.00

Ema Roman
Încarcă...