RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Câte 16 ani de închisoare pentru cei doi spanioli care au torturat și ucis un român. „Nu e mare pagubă, e doar un român mai puţin”

Cei doi spanioli care au torturat și ucis un român au fost condamnaţi de justiţia spaniolă. După șapte ani de procese, interval în care avocaţii celor doi au făcut uz de toate căile de atac, magistrații au pronunțat verdictul: câte 16 ani de închisoare pentru fiecare criminal în parte!

Crima care  a șocat o țară întreagă s-a petrecut în urmă cu șapte ani.

S-au certat pe fondul consumului de alcool

Potrivit cotidianului La Region, pe 20 decembrie 2014, Alexandru Boghiu a petrecut în casa lui Eduardo Lopez, alături de Oscar Estevez Lopez. Cei trei au abuzat de alcool şi din această cauză a pornit şi conflictul. Alexandru Boghiu s-a luat la bătaie cu Eduardo Lopez şi doar intervenţia soţiei lui Lopez a făcut ca lucrurile să nu degenereze. Totuşi, conflictul s-a reaprins câteva ore mai târziu când, pe lângă alcool, cei trei au început să consume şi droguri.

  

Enervaţi de comportamentul românului, cei doi spanioli l-au urcat pe Boghiu în maşină şi au ieşit în afara localităţii. Speriat de ce ar putea să se întâmple, românul a încercat să iasă din maşină, dar a fost lovit cu brutalitate de Oscar Estevez. Cei doi spanioli au oprit lângă un canal şi l-au aruncat în apă pe românul aflat în stare de inconştienţă.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Camera Reprezentanților din SUA adoptă finanțare pe termen scurt pentru evitarea BLOCAJULUI instituțional

Redacția

Thailanda renunţă la carantina obligatorie pentru turişti din februarie

Redacția

Lidl a vândut cu 10 lire un produs care valorează de 400 de ori mai mult

Redacția
Încarcă...