NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cât timp va mai juca Novak Djokovic – Mesajul unui multiplu campion de Grand Slam

Novak Djokovic (35 de ani) se află într-o formă foarte bună după triumful de la Turneul Campionilor, iar Mats Wilander este convins că sârbul își poate prelungi cariera după ce a ratat două turnee de Grand Slam în acest an.

Novak DjokovicFoto: Antonio Calanni / AP / Profimedia

Nole s-a impus în ultimul act al turneului de la Torino în fața norvegianului Casper Ruud (7-5, 6-3) și va mai juca în acest sfârșit de an la un turneu demonstrativ, ce se va desfășura în Dubai.

  

Totuși, pe lângă celelalte turnee câștigate în acest an, fostul lider ATP a ratat și două Grand Slam-uri, din cauza faptului că a refuzat să se vaccineze anti-COVID-19.

Advertisements

Mats Wilander crede că anul 2022 l-ar putea determina pe Djokovic să-și prelungească cariera

Novak Djokovic a început greu anul 2022, după ce a ratat ocazia de a juca la Australian Open și chiar a fost expulzat din Australia. Totuși, chiar dacă nu a evoluat nici la US Open, Djokovic s-a impus la Wimbledon și cel mai important, la Turneul Campionilor disputat la Torino.

Advertisements

Suedezul Mats Wilander, un fost mare tenismen cu 7 turnee de Grand Slam câștigate,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Emma Răducanu a fost decorată de Regele Charles al III-lea

Redacția

Iohannis, la primirea Premiului Carol cel Mare al oraşului Aachen: Finalizarea integrării României în Schengen ar trebui să fie un obiectiv UE

Redacția

Tânără din Oradea, infectată cu coronavirus: “O infirmieră a început să ţipe, îngrozită, când i-am agăţat mănuşa din greșeală”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site