RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Care sunt reducerile de care pot beneficia pensionarii? Ce documente trebuie depuse la Casa de Pensii?

primaria-miercurea-ciuc-organizeaza-o-colecta-de-craciun-pentru-batranii-singuri-din-oras-/-parintii-sunt-rugati-sa-adune-un-mic-pachet-de-alimente-neperisabile,-iar-copiii-sa-scrie-o-felicitare

Care pensionari trebuie să depună documentele până la finalul lunii iulie pentru a putea beneficia de tratamente gratuite, plătite de stat. Care pensionari trebuie să depună în iulie documente la Casa de Pensii? Ce pierd dacă nu fac asta? vă spunem potrivit datelor de la Casa de pensii.

A XI-a serie de bilete de tratament au fost puse la dispoziția pensionarilor interesați de un sejur în una dintre stațiunile din România.

Trebuie spus că există șanse mari ca unii pensionari să renunțe și atunci apar noi locuri vacante. Anul acesta sunt sute de mii de locuri în stațiuni balneare precum Govora, Geoagiu Băi, Sovata, Techirghiol, Herculane subvenționate de stat.

Documentele se pot depune la Casele de Pensii județene de care aparține fiecare pensionar. Tot aici puteți verifica dacă mai sunt locuri disponibile.

  

continuare pe ziaruldeiasi.ro

Related posts

Cartuș tăiat cu bomfaierul din curiozitate, în județul Iași. Un copil a ajuns la spital

Redacția

Oportunitate pentru tineri! Se vor putea angaja 24 de luni, în instituţiile publice locale

Redacția

Unde sunt amplasate aparatele radar în judeţul Iaşi

Redacția
Încarcă...