NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Caravana Nissan Live Experience vine în Iași

Esti așteptat de vineri până duminică, între 6 și 8  octombrie 2017, orele 9.00 – 18.30, la Palas Mall – piațeta patinoar să testezi toată gama Nissan disponibilă, cu noutăți și vedete, de la mic la mare! Participă la test drive pentru a câștiga o EXTRA REDUCERE de 500 Euro pentru noul tău Nissan și pentru a fi înscris la tombola care îți poate aduce o vacanță all-inclusive la volanul noului Qashqai!

 

  

Vei putea conduce noul Nissan Qashqai – cel mai vândut crossover din Europa, noul Nissan Micra – conceput pentru a revoluționa standardele în segment, noul X-Trail – creat pentru cele mai grozave aventuri de familie, versatilul Navarra – puternic și inteligent  sau simpaticul Juke – crossover-ul sportiv cu siluetă elegantă.

Printre mașinile expuse se numără: Noul Qashqai, Noul X-Trail, Micra, Navarra, Juke, Pulsar – automobilul gândit pentru a ține pasul cu ritmul de viață modern și  puternicul 370Z Nismo– o mașină cu adevărat unică.

Consilierii Nissan de la Caremil te vor întâmpina cu oferte excelente și o EXTRA REDUCERE de 500 euro pentru viitoarea ta mașină Nissan, dacă te înscrii la test drive și conduci unul dintre modelele prezente.

Mai mult, toți cei care testează noile modele Nissan au șansa de a câștiga o vacanță all-inclusive de o săptămână la volanul noului Qashqai. Pentru înscriere, CLICK AICI!

Ești așteptat, de vineri până duminică, între orele 9:00 si 18:30, în Grădina Palas. 

Sursa www.ziaruldeiasi.ro

 

 

Advertisements

Related posts

Apăvăloaie, pe listă cu cei mai bogați ieșeni

Redacția

Exemplu de creştere economică locală sănătoasă: KOSAROM a angajat 250 de persoane în doar 6 luni

Redacția

Guvernul urmează să aprobe astăzi proiectul legii bugetului de stat pe acest an

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site