RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Caravana Facultății de Economie şi Administrarea Afacerilor din Iaşi vine la Pașcani!

Noul val de căldură aduce la Paşcani, pe data de 26 februarie, Caravana Facultății de Economie şi Administrarea Afacerilor, din cadrul Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” Iaşi, ce organizează prezentarea programelor de studii în 15 oraşe din Moldova.

Elevii de clasa a XI-a şi a XII-a, de la Liceul Teoretic “Miron Costin”, vor avea oportunitatea de a participa la prezentarea programelor de studii, susținută de către Departamentul Media al facultății. De altfel, primăvara aceasta, Caravana Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor va ajunge în 58 de licee din Moldova: la Bacău, Bârlad, Botoșani, Fălticeni, Hârlău, Iași, Onești, Pașcani, Piatra Neamț, Roman, Rădăuți, Suceava, Târgu Frumos, Târgu Neamț și Vaslui.

FĂ O NOMINALIZARE PENTRU GALA ACTUALITATEA TV 2016

  

{module Fă o nominalizare pentru Gala Premiilor Actualitatea TV 2016}

La sfârșitul lunii februarie, respectiv începutul lunii martie, studenţi împreună cu profesori ai facultății vor susţine prezentări în fața elevilor. În urma prezentării, elevii vor deține informații despre: sistemul de admitere în cadrul Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor, specializările pentru care pot opta, oportunităţile de voluntariat din cadrul campusului, precum și informații ce țin de posibilitățile de angajare.

Acest proiect îşi propune să ofere elevilor, părinţilor şi profesorilor de liceu, o perspectivă realistă asupra mediului academic economic. Aceasta este prima etapă a informării elevilor cu privire la oferta educaţională a facultăţii, iar în etapa următoare ei vor fi invitaţi să viziteze Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor, în cadrul proiectului Zilelor Porţilor Deschise. 

Pentru mai multe detalii despre traseul Caravanei, puteţi urmări pagina oficială de facebook FEAA – Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Top Evaluarea Națională la Pașcani. Singura medie de 10 este la „Busuioc”

Oana Cordoneanu

Rezultate finale Bacalaureat 2021. Lista completă a notelor la Bac după rezolvarea contestațiilor va fi publicată pe edu.ro

Redacția

Consiliera președintelui Klaus Iohannis, Ligia Deca este noul ministru al Educației, propus de PNL

Redacția
Încarcă...