RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Când crede Kelemen Hunor că ar trebui organizate alegerile prezidenţiale: „dacă va fi o întâlnire eu voi susţine acest calendar”

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, vineri, că primul tur al alegerilor prezidenţiale ar trebui organizat pe 30 noiembrie și cel de-al doilea pe 8 decembrie.

Kelemen Hunor si Marcel Ciolacu FOTO: INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu

Kelemen Hunor si Marcel Ciolacu FOTO: INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu

Eu cred că cealaltă variantă ar fi primul tur undeva la sfârşitul lunii noiembrie, 30 noiembrie, şi pe 8 decembrie turul doi. Deci este o variantă corectă, din punctul meu de vedere, şi dacă va fi o întâlnire eu voi susţine acest calendar, această variantă“, a afirmat Kelemen Hunor, într-o emisiune la RFI, după ce premierul Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD, a anunţat că de luni va începe consultări cu liderii partidelor pe marginea calendarului alegerilor prezidenţiale.

  

Preşedintele UDMR consideră că „ar fi trebuit să se meargă pe decizia deja luată”, dar că acum este târziu, afirmând că: „am pierdut posibilitatea de a organiza alegeri pentru septembrie”.

Pentru mine rămâne această întrebare – cum poţi să ai încredere în cei care au anunţat un calendar şi îşi schimbă cuvântul, nu îşi respectă cuvântul dat? Nu este prima dată. (…) Din punctul meu de vedere,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Science Report: Franța se pregătește pentru ce e mai rău din punct de vedere climatic. Peste jumătate dintre marile lacuri ale planetei seacă în ritm alarmant. Scutecele folosite, materialul de construcție al viitorului?

Redacția

Câți ani de viață câștigăm dacă avem obiceiuri sănătoase?

Redacția

Funeriu: Iohannis ne-a promis România Educată acum 9 ani şi vedem astăzi două rezultate: profesori cu briceagul la beregată în sălile de clasă şi prima grevă generală în ultimii 18 ani

Redacția
Încarcă...