RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieSport

Buget record pentru CSM Pașcani! Aleșii locali cer explicații, managerul Mandric fără explicație!

Anul 2024 aduce un buget record pentru Clubul Sportiv Municipal Pașcani. Vorbim de o sumă de aproximativ două milioane de lei, bani care ar trebui să asigure cheltuielile de funcționare și finanțare a investițiilor.

Alocația bugetară nu a fost pe placul aleșilor locali din opoziție, care consideră că se cheltuie foarte mulți bani pe o serie de activități fără rezultate marcante.

Discuițiile au fost începute de doi aleși din PSD, Mihai Dediu și Ionuț Prodan. Aceștia au dorit să afle dacă există o jusificare pentru banii alocați, în condițiile în care performanța este una scăzută, la nivelul echipei de Liga 4.

Cătălin Conache, președintele Consiliului de Administrație al clubului Sportiv Municipal, a susținut ideea că activitatea sportivă este subfinanțată, față de alți ani.  

  

Consilierul PNL și primarul Marius Pintilie au subliniat faptul că la nivelul clubului sunt foarte multe activități, noi secții înființate, față de ceea ce era în trecut și că se impune o gândire asupra modului de finanțare generală.   

Related posts

391,75 lei noul preţ solicitat de RAGCL pentru producerea unei gigacalorii

Marius Parteni

Comisarii ANPC avertizează cu privire la practicile ilegale ale comercianţilor de legume şi fructe

Redacția

7 ianuarie 2016 – începe judecata pe fond în dosarul AgroComplex. Instanța supremă a decis că rechizitoriu DNA a fost întocmit corect! Presiune mare pe actualul legislativ local?

Răzvan Grecu
Încarcă...