NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Bucătar în Franţa cu 2.200 de euro pe lună

Moldovenii care doresc să muncească peste hotare au la dispoziţie mai multe joburi în Franţa prin reţeaua EURES. Astfel, cei care au calificare de bucătar pot câştiga 2.200 de euro lunar muncind în Divonne-les-Bains într-un restaurant cu specific marocan.

Doritorii trebuie să cunoască limba franceză şi pot depune CV-ul până la mijlocul lunii mai. Contractul are o durată de 6 luni. Cei cu pregătire în patiserie se pot angaja în Voiron, iar salariu este de 1.600 de euro lunar. Pentru un hotel din Annecy se caută valet sau cameristă, iar remuneraţia este de 9,5 euro pe oră. Pe siteul specializat este scos şi un post de mecanic pentru maşini agricole. Locul de muncă este disponibil în Laval-d Aix, pentru o perioadă nedeterminată. Cei interesaţi trebuie să ştie franceză, să aibă un an experienţă în mecanică. Salariul este între 9,6 şi 10,7 euro pe oră. Mai multe detalii găsiţi pe pagina de internet a Agenţiei Judeţene de Ocuparea Forţei de Muncă Iaşi, la secţiunea EURES.

sursa evenimentul de iasi

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Tradiții și superstiții în Ajun de Anul Nou

Redacția

Copiii care comit infracţiuni grave ajung în penitenciare pentru adulţi

Redacția

În Romania lui 2015, încă se moare de la o înțepătură în picior. Tragedia unui tânăr care trebuia să se însoare într-o lună

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site