NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Brătești: Trei tineri implicați într-un grav accident rutier. Mașina în care se aflau s-a oprit într-un copac. Pompierii au intervenit pentru a descarcera șoferul

Scenă de groază ieri seară în satul Brătești, din comuna Stolniceni Prăjescu. Un Volkswagen în care se aflau trei tineri s-a izbit frontal de un copac.

La volanul autoturismului se afla Alexa Ivanov, de 22 de ani. Acesta a rămas blocat în mașină, ceilalți doi amici reușind să se salveze.Șoferul a fost scos de către pompierii pășcăneni dintre fiarele contorsionate, care au intervenit prompt la locul incindentului. Tânărul era conștient, iar după ce a fost scos din mașină a fost transportat de un echipaj de la Serviciul de Ambulanță la Spitalul Municipal de Urgență. Aici au ajuns și celelalte două persoane aflate în mașină. Este vorba despre Ion Sava, de 29 de ani, și Sârbu Filimon, de 19 ani. Cu toții au primit îngrijiri medicale iar acum sunt în afara oricărui pericol.
Cauza principală a accidentului a fost viteza. Drumul comunal pe care rula conducătorul auto era acoperit de pietriș, iar din cauza faptului că a călcat pedala mai tare a pierdut controlul volanului oprindu-se în copacul de pe marginea drumului.

 
  Citește și: {loadposition articlescategoryload}
 

loading...
Advertisements

Related posts

Cele mai multe persoane aflate în arest la domiciliu din județul Iași, sunt în zona Pașcani – Târgu Frumos

Redacția

Atenție la furturile din buzunare! Polițiștii pășcăneni au depistat un minor care a furat un telefon mobil unui tânăr din Valea-Seacă

Redacția

Cherestea confiscată de polițiștii din Moțca

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site