RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Birou de Poliție Autostrăzi la nivel de Pașcani, odată cu implementarea proiectelor A7 și A8

Darea în folosință a kilometrilor de drum expres sau autostradă, prin implementarea proiectelor de infrastructură ce țin de construcția A7 și A8, vor aduce o serie de modificări la nivelul structurii operaționale de Poliție Rutieră, aflate în subordinea Poliției Pașcani.

Comisarul șef Bogdan Vasiliu, comandantul Poliției Pașcani, a susținut la o dezbatere publică organizată luni, 15 mai 2023 la Primăria Pașcani, că se va înființa un Birou de Poliție Autostrăzi, care va funcționa la nivel local.

“Până o să realizeze Autostrada A7 se va veni cu modificări. Vom înființa și un Birou de Poliție Autostrăzi, vom fi nevoiți, mai ales că vom avea kilometri de autostradă, dacă stăm să ne gândim, și trebuie să intervenim. Ulterior, când va fi funcțional și A8, vom vorbi de un nod rutier și e normal să fie, nu există nici un motiv să se facă în altă parte acest birou. Noi am preluat și Drumul European (n.r. E85) de acum șase ani de zile. Va fi cu siguranță un birou de poliție autostrăzi aici la Pașcani”, a susținut comandatul Poliției Pașcani.

Precizările au fost făcute în cadrul dezbaterii publice de la Primăriei Pașcani, pe subiectul elaborării strategiei de “Smart City” a municipiului. Pe fondul discuțiilor ce au ținut de siguranța publică și intervenția la evenimente, comisarul șef Vasiliu a făcut aceste precizări.   

  

De asemenea, din informațiile noastre, vor fi modificări și la nivelul Secției de Pompieri, SMURD și Serviciul de Ambulanță, în sensul suplimentării echipajelor pe partea de logistică umană, dar și de utilaje.

Related posts

Acțiuni în primele zile de Paște la Pașcani și Târgu Frumos: Trei șoferi depistați băuți, unul fără carnet de conducere

Marius Parteni

Bărbat după gratii pentru 3 ani și 6 luni

Teona Gherasim

Percheziţii la locuinţele romilor din Podu Iloaiei și Târgu Frumos

Redacția
Încarcă...