RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Bilete de tratament pentru pensionarii din județul Iași, în diferite stațiuni din țară

Casa Judeteana de Pensii ofera 373 de bilete de tratament cu date de intrare in statiune in perioada 8 – 12 iunie. Biletele din cea de-a opta serie de distribuire au fost repartizate automat si pot fi ridicate de pensionarii notificati de la sediul institutiei, situat pe strada Anastasie Panu.

Potrivit reprezentantilor Casei de Pensii, biletele de tratament ii pot duce pe pensionari atât la statiunea Nicolina, dar si la alte statiuni agreate de Casa Nationala de Pensii, respectiv Techirghiol, Baltatesti, Caciulata, Lacu Sarat, Slanic Prahova, Eforie Nord, Amara sau Neptun.

Daca din biletele distribuite automat vor ramâne bilete nevalorificate, orice pensionar care doreste sa plece in aceasta serie in statiuni se poate prezenta la sediul institutiei. Pensionarii care vor sa beneficieze de un bilet de tratament se pot prezenta la sediul institutiei cu trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist, cuponul de pensie aferent lunii august si cu actul de identitate in copie si original, in cazul in care unele bilete nu sunt ridicate. Pentru un bilet, pensionarul trebuie sa plateasca 50% din valoarea pensiei brute primite in luna anterioara plecarii in sejur.{jcomments off}

  

sursa www.telem.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Grecia impune vaccinarea obligatorie pentru angajații din sistemul de sănătate

Redacția

Carantinați după ce au mers să își facă buletine în perioada de izolare

Marius Parteni

Maternitatea Elena Doamna: O femeie de 140 kg născut prin cezariană un băieţel de 5150 grame

Redacția
Încarcă...