NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Becurile din Pașcani stau aprinse mai mult ziua. Iată o dovadă

Iluminatul stradal din Pașcani stă mai mult în funcțiune ziua decât noaptea. Cel mai probabil reprezentanții Primăriei au uitat, și acest lucru, să treacă la orarul de iarnă, la fel ca multe altele.

 

De când am trecut la ora de iarnă becurile din Pașcani stau aprinse mai mult ziua. O demonstează și fotografiile alăturate acestui articol. În tot acest timp, la orele 17.30 spre exemplu când afară e deja seară, iluminatul stradal este închis.

  

Această situație a fost adusă în acestă dimineață în atenția viceprimarului Vasile Axinte. Un reporter de la NewsPascani.com a trimis un mesaj telefonic edilului local la care am atașat și o fotografie realizată cu câteva minute în urmă. Totul s-a întâmplat în jurul orelor 07.06.

Am sunat la Primărie să aflăm cine aprinde și stinge lumina în municipiu. Răspunsul lui Iacob Mârț, cel care ar fi responsabilul cu iluminatul stradal a fost următorul:„Cei de la E-on fac acest lucru”.

Dar oare Primăria a făcut vreo solicitare de modificare a programului de iluminat stradal?

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

   

Advertisements

Related posts

Locatarii unui bloc din zona Vale nemulțumiți că Primăria a aprobat niște lucrări ce le îngustează calea de acces spre imobil: „Ne pare rău că i-am ales!” (VIDEO)

Răzvan Grecu

Pașcani, 17 decembrie: Ședință ordinară de Consiliu Local (VIDEO)

Redacția

O. Vasilescu: Indemnizațiile plafonate ”undeva între 5.000 și 10.000 lei”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site