NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Victima accidentului rutier de pe trecerea de pietoni, din apropierea sensului giratoriu situat pe strada Grădiniței, a încetat din viață la spital. Primăria nu a luat nici o măsură

Femeia care a fost accidentată în dimineața zilei de 15 octombrie pe trecerea de pietoni din apropierea sensului giratoriu de pe strada Grădiniței, a încetat din viață. Familia acesteia a primit nefericita veste în seara de 26 octombrie 2014.

 Mariana Paiu, în vârstă de 46 de ani, fusese transferată în ziua accidentului rutier la Spitalul de Neurochirurgie Iași. Acolo ea a fost supusă unor intervenții medicale, însă lovitura pe care a suferit-o la cap după ce a fost lovită de o autoutilitară i-a fost fatală. Unsprezece zile aceasta s-a aflat în grija medicilor, dar duminică a încetat din viață.     

Șoferul vinovat spune că nu a văzut femeia pe trecerea de pietoni în timp ce se deplasa pe strada Grădiniței spre Moțca. O cauză a acestui eveniment nefericit este și faptul că trecerile de pietoni din oraș nu sunt iluminate. Autoritățile locale au promis că le vor reface, dar până acum nu s-a întâmplat acest lucru.

  

Ieri seară, în jurul orelor 17.30, un reporter Actualitatea Tv a surprins câteva cadre cu trecerea de pietoni unde s-a petrecut accidentul. Este în continuare neiluminată.   

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Bărbat din Ruginoasa identificat conducând o mașină fără a deține permis de conducere

Redacția

Pășcănean băgat după gratii pentru tâlhărie

Răzvan Grecu

Mesajul EMOŢIONANT transmis de fostul şef al Poliţiei Ieşene către colegii săi: „Sunt convins că veţi fi discipolii oneşti ai adevărului”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site