NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Victima accidentului rutier de pe trecerea de pietoni, din apropierea sensului giratoriu situat pe strada Grădiniței, a încetat din viață la spital. Primăria nu a luat nici o măsură

Femeia care a fost accidentată în dimineața zilei de 15 octombrie pe trecerea de pietoni din apropierea sensului giratoriu de pe strada Grădiniței, a încetat din viață. Familia acesteia a primit nefericita veste în seara de 26 octombrie 2014.

 Mariana Paiu, în vârstă de 46 de ani, fusese transferată în ziua accidentului rutier la Spitalul de Neurochirurgie Iași. Acolo ea a fost supusă unor intervenții medicale, însă lovitura pe care a suferit-o la cap după ce a fost lovită de o autoutilitară i-a fost fatală. Unsprezece zile aceasta s-a aflat în grija medicilor, dar duminică a încetat din viață.     

Șoferul vinovat spune că nu a văzut femeia pe trecerea de pietoni în timp ce se deplasa pe strada Grădiniței spre Moțca. O cauză a acestui eveniment nefericit este și faptul că trecerile de pietoni din oraș nu sunt iluminate. Autoritățile locale au promis că le vor reface, dar până acum nu s-a întâmplat acest lucru.

  

Ieri seară, în jurul orelor 17.30, un reporter Actualitatea Tv a surprins câteva cadre cu trecerea de pietoni unde s-a petrecut accidentul. Este în continuare neiluminată.   

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Accident rutier la Gâștești! Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale (Video)

Redacția

Pășcănean cercetat pentru port ilegal de armă albă

Răzvan Grecu

Femeie din Bălțați amendată în urma unei acțiuni a poliției

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site