NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Bătaie de zile mari în localitatea Ruginoasa. Un copil și o bătrână, transportați în stare gravă la Spitalul de Neuro-Chirurgie din Iași

Un caz de agresiune, ajuns în atenția medicilor de la Spitalul Municipal și a polițiștilor pășcăneni, a lăsat „cu gura căscată” atât personalul instituției, cât și oamenii legii.

 

Vorbim despre o altercație complexă, petrecută ieri seară, în jurul orelor 21.00, între membrii unei familii numeroase din Dumbrăvița, comuna Ruginoasa.

  

Totul a început în momentul în care Constantin B., în vârstă de 34 de ani s-a luat la ceartă cu cumnatul său, Daniel F, în vârstă de 31 de ani. Cei doi bărbați locuiau în aceeași curte (imobile diferite) și obișnuiau să consume alcool împreună, însă, de această dată, pe fondul stării de ebrietate, au început să se certe cu privire la împărțirea unei moșteniri. Conflictul a degerat rapid, implicând și alte părți, respectiv pe frații lui Daniel F., pe fiul vitreg al acestuia și pe mama lui Constantin B. Femeia și copilul încercaseră să aplaneze conflictul.

În furia loviturilor dintre părți, Ionuț I, de 23 de ani, unul din frații lui Daniel F., a lovit-o pe bătrâna, Teodora B, în vârstă de 72 de ani și pe copilul, Vlăduț, în vârstă de 9 ani, aplicându-le mai multe lovituri în cap, o coadă de furcă.

Femeia, care și-a pierdut cunoștința, și copilul traumatizat au necesitat de urgență intervenția ambulanței, care i-a transportat pe aceștia la Spitalul Municipal Pașcani. Potrivit personalului medical de gardă, ambii pacienții prezentau traumatisme cranio-cerebrale, femeia aflându-se pe durata investigației în stare de inconștiență. Victimele au fost transportate ulterior la Spitalul de Neuro-Chirurgie din Iași pentru investigații amănunțite.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, a reieșit că responsabilii de scandalul produs au fost Daniel F și frații săi, Ionuț I, respectiv Vasile I. Pentru manifestarea lor violentă, cei 3 au primit fiecare câte o amendă în valoare de 1000 de lei, iar, dacă victimele agresiunii vor depune plângere pentru vătămare corporală gravă, Ionuț I. riscă și o amendă penală sau chiar pedeapsa cu închisoarea.  

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Festivaluri de Datini și Obiceiuri de Anul Nou în zona Pașcani

Oana Cordoneanu

Pompierii români, considerați ”extratereștri” de greci. Sunt ridicați în slăvi de presa elenă

Redacția

Someri cu diploma de licenta

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site