NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Bătaie cu victime în piața Gării din Pașcani, după o urmărire cu taxiul

Două grupuri de tineri s-au luat la bătaie ieri seară în piața Gării, după ce în prealabil au mai avut un conflict și s-au urmărit prin oraș. La mijloc ar fi vorba despre o ceartă de la o fată.

 

Conform informațiilor deținute de reporterii noștri, primul incident dintre cele două grupuri a avut loc în Stolniceni Prăjescu. Ulterior scandalul s-a mutat în piața Gării, potrivit datelor confirmate de IPJ Iași.

  

Cei bătuți în Stolniceni Prăjescu au pornit în căutarea celor care i-au agresat. I-au reperat în zona stației CFR Pașcani. Acolo indivizii au coborât din taxi și au reluat bătaia cu cei din grupul rival.

Trei tineri au fost preluați de echipajele SMURD și transportați în Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Pașcani.

La această scenă au asistat trecătorii. Polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Pașcani au demarat cercetări în acest caz. O parte dintre cei implicați sunt și acum căutați de polițiști pentru a fi duși la audieri.   

Advertisements

Related posts

Proprietarul unei societăți din Pașcani care deține mai multe camioane a reclamat la Poliție un angajat

Marius Parteni

Bărbat găsit fără suflare la Hălăucești

Ema Roman

Tinerii care au încercat să păcălească un bătrân din Pașcani prin metoda accidentul au fost băgați după gratii. Ei sunt cercetați în mai multe dosare de înșelăciune

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site