RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Baschet (m): Jucător de 17 ani, înjunghiat mortal în Germania – Motivul: „Era ucrainean”

Baschetbalistul ucrainean Volodymyr Yermakov şi-a pierdut viaţa la doar 17 ani, la Düsseldorf (Germania), după ce a fost înjunghiat sâmbătă seară, informează Federația de Baschet de la Kiev.

Minge de baschet Foto: Michael Sullivan/CSM / Shutterstock Editorial / Profimedia

Volodymyr Yermakov (17 ani), înjunghiat mortal la Düsseldorf

  

Artem Kozachenko, colegul lui Yermakov la echipa U19 a clubului ART Giants, primește îngrijiri medicale într-un spital din Essen, după ce a fost și el atacat. Starea sa este stabilă și viata sa nu este în pericol.

„Înaintea unui meci, tinerii baschetbalişti au fost atacaţi cu cuţite în stradă pentru motivul că sunt ucraineni” – Federația de baschet din Ucraina, citată de European Pravda.

Coechipierii celor doi ucraineni au petrecut noaptea la spital, dar medicii nu l-au putut salva pe Yermakov.

Ministerul ucrainean de Externe a anunțat că poliția germană l-a reținut pe ucigaș. Potrivit relatărilor de pe rețelele sociale, cei doi sportivi au fost atacați de un grup de migranți arabi.

„Potrivit informațiilor disponibile, poliția l-a reținut deja pe atacator. Investigațiile sunt în curs de desfășurare. Consulatul General din Düsseldorf a purtat deja discuții cu șeful poliției din Essen.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

SuperLiga: FC U Craiova vs FCSB – Spectacol cu „casa închisă” la Tg. Jiu

Redacția

Aproape 20.000 de români au venit în țară în ultimele 24 de ore

Redacția

PMP anunță că a decis continuarea discuțiilor cu PNL pentru un proiect politic comun și a desemnat o echipă de negociere

Redacția
Încarcă...