NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Barurile din Pașcani închise în perioada 22 octombrie – 3 noiembrie. Poliția, campanie de informare, urmată de controale!

Comitetul Județean Pentru Situații de Urgență Iași a luat o serie de măsuri ce sunt aplicate încă de ieri, în comunitățile unde rata de infectare este mai mare de 6/1.000 de locuitori. Printre acestea și municipiul Pașcani.

Barurile, cluburile și discotecile din municipiu au suspendată activitatea în perioada 21 octombrie – 3 noiembrie 2021. Operatorii economici care desfășoară activități de comerț/prestări servicii în spații închise și deschise, publice sau private, au obligația să-și desfășoare activitatea de vineri, sâmbătă și duminică, în intervalul 05.00 – 22.00.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pașcani au desfășurat o activitate informativ-preventivă la societățile comerciale de pe raza de competență prin care le-au fost aduse la cunoștință repezentanților acestora noile modificări impuse în contextul pandemiei de Covid-19. De asemenea, ulterior, adică în aceast weekend, polițiștii pășcăneni vor derula activități privind verificarea modului de respectare a acestor dispoziții impuse de autoritățile competente”, explică reprezentanții Biroului de Presă din cadrul IPJ Iași.

Odată cu această măsură adoptată, circulația persoanelor în afara locuinței, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, este interzisă în intervalul ora 20.00-05.00, pentru cei nevaccinați. Excepție fac cei care merg la muncă, pentru asistență medicală, persoanele aflate în tranzit, îngrijirea persoanelor sau însoțirea copiilor.

  

În cazul restaurantelor ori sălilor de jocuri, acesul se face în limita a 50% din capacitate, persoanele aflate în interior trebuie să fie vaccinate, iar administratorii trebuie să se asigure că vor scana codul QR.    

Advertisements

Related posts

Bătrână de 80 de ani din Bacău, tâlhărită și violată de un adolescent

Redacția

Doi bărbați reținuți în urma unui scandal cu amenințări și port ilegal de armă albă

Redacția

Măcel la Gâștești. O întreagă familie bătută de doi golani

Marius Parteni
Încarcă...