NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Comisia de Fond Funciar a devenit funcțională. Pintilie promite că în prima ședință vor fi rezolvate 10 dosare!

Primarul Marius Pintilie a anunțat ieri, în conferința de presă săptămânală, că următoarea ședință a Comisiei de Fond Funciar va avea loc pe 2 noiembrie. Conform acestuia, activitatea acestei comisii a devenit funcțională, iar la ședința anunțată vor fi discutate 10 dosare, care ulterior vor fi transmise către Prefectura Iași în vederea eliberării titlurilor de proprietate solicitate de petenți.

În declarația susținută în fața jurnaliștilor, primarul Pintilie a mai spus că în prezent sunt înaintate 13 dosare către Prefectură în vederea soluționării lor și că în funcție de răspunsurile furnizate de această instituție, acestea vor fi completate dacă este cazul.

Ne-am propus pentru data de 2 noiembrie să facem o nouă ședință de fond funciar în care ne-am propus să pregătim și să trimitem către Iași alte 10 dosare. Și astăzi (n.r. joi 21 octombrie), la fel ca în fiecare săptămână, am avut audiențe unde au venit oameni care au reclamat probleme pe fond funciar. O parte dintre ele sunt în curs de rezolvare, altă parte sunt la primul contact cu noi și mă refer la dosare pe care nu am reușit să le identificăm la Registrul Agricol, având în vedere că avem salariați noi. Și atât vreau să transmit pășcănenilor pe acest subiect, că am devenit funcționali pe această comisie. Am trimis 13 dosare la Iași și avem o comunicare cu Iașiul la ce trebuie făcut sau ce trebuie pus la punct în așa fel încât să demarăm aceste proceduri de eliberare a titlurilor de proprietate,” a explicat Marius Pintilie, primarul Muncipiului Pașcani.

Reamintim că problema eliberării titlurilor de proprietate este una cronică la Pașcani, de ani de zile, actualul primar promițând în campania electorală că o va rezolva.

  
Advertisements

Related posts

Incredibil!!! Primăria nu știe câți agenți economici își desfășoară activitatea în Pașcani

Marius Parteni

Investiție finanțată din bani guvernamentali, blocată la Pașcani

Marius Parteni

ApaVital refuză să-și ceară scuze, după ce judecătorii au decis că au înșelat un pășcănean pentru a semna un contract de furnizare a serviciului de apă și canalizare!

Răzvan Grecu
Încarcă...