NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Bartoș și Brenciu, propunerile pentru prezentatorul ediției din acest an a “Zilelor Municipiului”

Comisia care se ocupă de organizarea ediției din acest an a “Zilelor Municipiului” a avut în această dimineață prima întâlnire. După o scurtă întrevedere la Primărie membrii acesteia s-au deplasat în teren pentru a inspecta zona propusă pentru desfășurarea evenimentelor.

Printre primele propuneri se numără și cele cu privire la persoana care să prezinte acest eveniment. Pavel Bartoș  și Horia Brenciu sunt numele vehiculate până astăzi. Ei urmează să fie contactați, iar în funcție de disponibilitate și prețul cerut va fi stabilit numele prezentatorului.

 O altă propunere este aceea ca într-un din cele trei zile ale evenimentului întreg programul artistic să fie susținut de formații dn Republica Moldova. Acestea vor fi aduse în Pașcani de către Sandu Vasile, proprietarul ProinVest Group.

 Săptămâna aceasta urmează să se ia toate deciziile în privința modului de desfășurare a evenimentului. Viceprimarul Vasile Axinte susține că în această perioadă vor fi studiate ofertele venite din partea firmelor care impresariază artiștii. De asemenea instituțiile din subordinea Primăriei, Biblioteca Municipală, Casa de Cultură și Clubul Sportiv Municipal, trebuie să finalizeze programul de activități.

 Locația unde se vor desfășura evenimentele rămâne cea de la stadion, deși una din propuneri indica zona unde s-a desfășurat și ultima ediție a Zilelor Municipiului, perioada fiind 5-7 iulie. 

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Buletinele se eliberează şi în ziua votului

Redacția

Sechestru de la E-on Gaz pe conturile RAGCL. Consilierii nu au avut timp pentru acest subiect

Marius Parteni

Bani europeni pentru sistemele de termoficare

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site