NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Bărbatul care și-a tâlhărit prietenul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

În cazul suceveanului tâlhărit de propriul său prieten joi dimineața, în jurul orelor 3.00, instanța a emis un mandat de arestare pentru 30 de zile.

 

Este vorba despre inculpatul C.G, în vârstă de 35 de ani, domiciliat pe strada Fericirii, care în noaptea de 17/18 iulie s-a deplasat cu taxiul, împreună cu pritenul său Radu S, de 31 de ani, dinspre Fălticeni spre Pașcani, promițându-i acestuia că îl va ajuta să găsească o femeie cu care să întrețină relații intime.

  

În localitatea Sodomeni, chiar în apropierea locuinței proprii, inculpatul a luat-o la fugă, sustrăgându-i în prealabil partenerului său portofelul în care acesta avea suma de 300 de lei și actele de identitate. Victima l-a urmărit pe inculpat, care escaladase un gard, pătrunzând într-o curte. Acolo, răufăcătorul a găsit o furcă, cu care l-a amenințat și ulterior lovit pe partenerul său, după care, văzând un echipaj de poliție care patrula în zonă, s-a făcut nevăzut.

Victima a ajuns a doua zi la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Pașcani, cu un traumatism cranio-cerebral, un traumatism de umăr și o serie de escoriații în zona feței.

Advertisements

Inculpatul, reținut de polițiști vineri, pe data de 19 iulie, este recidivist, eliberat condiționat în urma comiterii unei alte infracțiuni de tâlhărie.

Advertisements

Pentru aceasta din urmă însă, instanța a hotărât deocamdată ca bărbatul de 35 de ani să stea în arest preventiv pentru 30 de zile, la fiind pasibil ulterior de o pedeapsă cuprinsă între 7 ani și 20 de ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie în formă agravantă. 

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Accident cu trei persoane rănite, la ieșirea din Iași

Redacția

Atenție! A apărut o nouă escrocherie pe Facebook

Redacția

Cum acţionează mai nou hoţii, fără să fie nevoie să spargă uşa de la casă

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site