NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Bărbat mort după ce a fost găsit înjunghiat în curte. Polițiștii au suspecți, dar nu au pe cine ancheta

Un bărbat de 68 de ani din localitatea buzoiană Călțuna a ajuns în stare gravă la spital, înjunghiat în zona inimii, și a murit câteva ore mai târziu, lăsând în urma sa numeroase semne de întrebare.

Presa locală scrie că buzoianul locuia împreună cu două femei, ambele fiind diagnosticate cu retard mintal. De câteva luni, bărbatul le-ar fi luat pe cele două în propria gospodărie pe motiv că are grijă de ele, în schimbul pensiei de handicap, scrie sansanews.ro.

Marți, un vecin l-a găsit pe bărbatul de 68 de ani căzut în curte. În gospodărie, în acel moment, se afla și una dintre femei. Când a mers să-l ridice pe bărbat, vecinul acestuia a observat rana din piept și sânge, așa că a chemat ambulanța.

Bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul Județean, însă nu a mai putut fi salvat.

  

Polițiștii au mers la fața locului pentru a stabili ce s-a întâmplat în gospodăria din Călțuna și cine l-a înjunghiat pe bărbat. Verificările vor fi de durată, în condițiile în care, potrivit unor surse, cele două femei, diagnosticate cu retard mintal, nu sunt foarte coerente iar răspunsurile pe care le dau nu sunt constante.

OBSERVATOR

Advertisements

Related posts

Mircea Badea (Antena 3), vizat de un dosar penal de ‘instigare publică’: Poliţia a cerut predarea unor înregistrări

Redacția

Protecţia Consumatorului propune plafonarea preţurilor produselor de strictă necesitate

Redacția

Fiul unui bărbat internat la Botoșani, repezit de medic la telefon: „Te sunăm noi când moare!”

Redacția
Încarcă...