NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Crezând că şi-a găsit dragostea vieţii pe Facebook, o tânără de 16 ani a trăit grozăvii de nedescris

O adolescentă de 16 ani, din Buzău, a crezut că şi-a găsit sufletul pereche, după ce a vorbit pe Facebook cu un tânăr în vârstă de 31 de ani.

El a convins-o că este tot ce îşi dorea de la un bărbat, până în momentul în care a dus-o într-un apartament, din care nu a mai ieşit multă vreme. Tânărul o păcălise pe fată şi a început să o oblige să practice prostituţia.

Tânăra era bătută constant şi erau aduse diferite persoane în locaţia respectivă, care o supuneau la chinuri de nedescris. În câteva luni de zile, bărbatul, care o sechestra a început să facă atât de mulţi bani, încât a închiriat mai multe apartamente şi o muta pe fată, ca să nu poată fi localizată, dacă o căuta cineva. În doar nouă luni, tânărul a obţinut de pe urma abuzurilor la care a fost supusă minora o sumă uriaşă.

Luni, polițiștii din Galaţi au efectuat patru percheziții, pe raza municipiilor Galați și Buzău, la imobilele folosite de bărbatul de 31 de ani, dar și de alte persoane din anturajul lui. Au fost găsite și ridicate mai multe documente și medii de stocare, precum și suma de 5 200 de lei, informează sansanews.ro.

Tânărul a fost reţinut şi urmează să fie propus spre arestare preventivă, însă calvarul fetei este departe de a se fi încheiat.

OBSERVATOR

loading...
Advertisements

Related posts

Trei curse noi de la Aeroportul Iaşi. Sute de oameni pleacă astăzi la munca agricolă în Germania

Redacția

Accident cu două victime la Vânători Neamț. Pompierii au intervenit de urgență!

Redacția

Oroare la Negrești, în Vaslui. Femeie ucisă cu sălbăticie de soț, găsită fără suflare de vecini

Redacția
Încarcă...