RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Bărbat din suburbia Lunca mort de frig. Familia l-ar fi izolat într-o anexă neîncălzită

Un bătrân în vârstă de 72 de ani din suburbia Lunca a murit din cauza frigului. El locuia într-o magazie din curtea casei, neîncălzită, iar din cauza temperaturilor scăzute din ultimele zile organismul acestuia a cedat.

 

Tragedia s-a petrecut în noaptea de 30 noiembrie spre 1 decembrie. Cea care l-a găsit pe bărbat fără viață este concubina acestuia. Femeia, în vârstă de 71 ani, a alertat autoritățile în jurul orei 15.00. La locuința acesteia au ajuns polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pașcani.

  

Conform biroului de presă din cadrul IPJ Iași în acest caz s-a dispus necropsia cadavrului, asta deși bătrânul nu prezenta urme vizibile de violență pe corp.

Nu se știu motivele pentru care bărbatul era nevoit să doarmă în anexa gospodărească, fără o sursă de căldură, motiv pentru care oamenii legii au interogat vecinii pentru a vedea condițiile de trai ale celui trecut în neființă.

Acum poliţistii investighează cazul, iar familia bărbatului ar putea fi acuzată de rele tratamente. 

 

 

Related posts

Fetiță de 6 ani, agresată sexual de un adolescent de 18 ani. A ademenit-o într-un loc izolat spunându-i că vor culege caise

Redacția

Control judiciar pentru tânărul depistat la Târgu Frumos cu țigări de contrabandă

Redacția

Neculai Rățoi, fostul primar al municipiului Pașcani, a încetat din viață în această dimineață

Marius Parteni
Încarcă...